C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 1 de mayo de 2018

RESULTATS CAP DE SETMANA 21-22 ABRIL

MEDIA MARATÓN DE MONTAÑA DE PUERTOMINGALVO

El passat dissabte 21 d'abril, quatre membres del C.M.GR33 es van desplaçar a terres terolenses per participar en aquesta setena edició de la cursa de Puertomingalvo. Molt bons resultats els que van aconseguir els nostres amics: 3r absolut masculí (Miguel A. Duplas) i les xiques en 1a i 2a posició absoluta (Silvia Sos i Maria de la Torre). El nostre presi Alberto Recatalà, recent eixit d'una lesió torna a les curses amb moltes ganes però amb coneixement i a poc a poc per retrobar sensacions!

Així van viure la cursa els nostres corredors:

Miguel Ángel Duplas:


"Sabia que llegaba peor que en 2017 pero es lo que hay. Desde el km 12 una odisea y toco ponerse en modo Luis Aragones. Luchar, luchar, luchar y volver a luchar..."



Silvia Sos:

"Seguint amb la preparació MIM decidim correr aquesta cursa tan corredora per provar sensacions i vore com estan els isquios, que últimament es resenten prou. 
Eixim a ritme rapid, pero tal vegada menys del q m’haguera agradat, nomes començar note que els isquios em van a limitar poder pujar ritme, pero encara aixi, ja que hem eixit anem a intentar donar tot el que puguem.
Els 10 primers kilometres passen molt ràpid, i la resta amb pujades q es podien trotar practicament totes.
Amb un temps de 2h01’ arribe a meta amb una 1a posició absoluta i estrenant categoria en veterana B segons el circuit de Teruel. 🙈
El millor compartir moments post-carrera amb el gran capi Duplas, al q feia temps q no veia, amb Maria, compartint podium... i amb Alberto que torna a acompanyar-me en una cursa! 
Pròxima parada... MIM... la curta!"
CAMPIONAT AUTONÒMIC CXM SAMARUC

En el campionat autonòmic individual celebrat en Alfondeguilla vam tindre la representació de Sonia Mundina, Cristian Andreu i Joan Molina. Així ens conten ells la cursa:

Sonia Mundina:

"El diumenge vaig xalar com feia temps que no ho feia...i és que quan fas una cursa sense cap tipus de presió soles a disfrutar es nota...em vaig trobar molt bé, amb força a les pujades on adelantava a gent i amb compte a les baixades ja que eren molt técniques i no volia fer-me mal, encara aixina amb un tropesó tonto em faig mal a la cama i no em deixa acabar de disfrutar de la cursa com m'haguera agradat. Pero em quede en les bones sensacions que vaig tindre! Ara a recuperar be i a per la MIM, esperem que eixa si que la pugem disfrutar com toca!!

Cristian Andreu:

"Teníe que entrenar i volie vore a Sonia aixina es que al lío.
Carrera xula tenen montá, molta senda i molt ben organisada.
Contén en les sensacións i en el finde de carrega,de segur vindra be de cara la mim."

Joan Molina:

"Cursa en la que arribava un poc fatigat del Puig Campana i no acabaven d'eixir els ritmes al plà... però content, carrera molt bonica i corredora. Després de 12Km i +750m, 5é Junior. Ara toca posar modo Copa d'Espanya de KV ON... amb més motivació que mai!"
PUJADA AL MONTÍ (ONDA)

Diumenge 22 d'abril també es va celebrar la Pujada al Montí d'Onda on vam tindre als germans Galera per un costat (David i Jesus) i Mariam Montón i Ruben Lucas que van aconseguir junts una tercera posició per a Mariam com a absoluta en el podium.

Així ens conta Jesús Galera la seua experiència:

"Carrera con salida rapidisima pero controlando, primeros km controlando y escuchando el cuerpo, una vez ya cerca de la meta apretando un poco las tuercas y terminando muy bien de piernas, otro test más para el circuito Alto Palancia, 💪🏻👍🏻💪🏻👏🏻#acuatredeu"


ENHORABONA A TOTS/TES I A PEL GRAN OBJECTIU DE LA TEMPORADA!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario