C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 11 de mayo de 2018

COMPETICIONS 12-13 MAIG

PENYAGOLOSA TRAILS

Un any més arriba la gran cita de la nostra provincia, i és que aquest any ja portem XX edicions de la tradicional MIM (la curta) i XVII de la CSP (la llarga). Una cita que mai passa desapercebuda, la provincia sencera està pendent, corredors, familiars, pobles sencers ens despertem en un 'ay al cor' saben que molts són els coneguts que estan recorrent les nostres muntanyes per conquistar Sant Joan de Penyagolosa. Aquest any se li suma el TWC, Campionat Mundial de Trail, ocasió primera i possiblement única de vore en acció als millor corredors del món. Con no podie ser d'altra manera el nostre escuadró estará en linia d'eixida de les curses ja tradicionals. Molta sort company, sobretot disfruteu del ambient, i saborejeu-lo en tots els sentits, aquesta experiencia marca la vida!!!

CSP
Dissabte 12 de Maig a les 00:00 h des de la plaça Les Aules, 107 km en un desnivel acumulat positiu de 5.600 m.
- David Mundina
- Sonia Escuriola
- Arturo
- Jero
- Ruben Marc
- Claudio
MIM
Dissabte 12 de Maig a les 7:00 h des de la UJI, 59 km en un desnivel acumulat positiu de 3.300 m 
- Silvia
- Soraya
- Cristian
- Paquito
- Rubén Lucas
- Miguel A. Martinez
- Vicent Peris
- Victor
- Dani
- Saúl
- Sonia Mundina
ESTELS DEL SUD HALF

Estels del Sud és una ruta consolidada, per el Massís dels Puertos. Disfrutant d'un dels entorns naturals més salvatges i desconeguts de nostres país, situats als terrenys fronterers entre Tarragona (comarques de Montsià, el Baix Ebre i Terra Alta), Terol (Matarranya) i Castelló (Castelló). Amb 65.3Km amb 2900m+ tindrem al nostre company el dissabte 12 de Maig a les 7a.m, disposat a passar un gran mati. Molta sort!!!
  
-Juanma
 
MITJA MARATÓ MORA DE RUBIELOS

L'Ajuntament de Mora de Rubielos, organitzen la XXIII Mitja Marató de Mora de Rubielos. El recorregut serà de 21.097,50 metres, en 4 voltes. La cursa se celebrarà el 12 de maig de 2018 a les 18:00 hores, amb sortida i meta a la Plaça de l'Ajuntament a les 18:00 hores. Fins terres Turolenses es desplaçarà la nostra femina, Sort!!!

  - Sandra

No hay comentarios:

Publicar un comentario