C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 4 de mayo de 2018

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA DE MAIG

KV PANXAMPLA

El KmVertical d'Alfara de Carles és una prova exigent per participants que volen gaudir de molt poca distància amb el màxim desnivell possible. Amb un recorregut de 5.1km a 920m+ en aquesta 2n edició Km Vertical Panxampla que se celebrarà aquest dissabte 5 de Maig es regirà pel Reglament FEDME i el Skyrunner National Sèries, i forma part de la Copa Espanya de KV que dona inici amb aquesta primera prova. Transcorre des de la mateixa població d'Alfara fins a la mítica pujada de l'Espina (1160) la cota més alta que s'alcança. Alli tindrem al nostre jove, molta sort!!!

- Joan Molina



SPRINTTRAIL CORTES PALLAS

El VI Trail de Cortes de Pallars, que se celebrarà el proper 6 de maig, acollirà el I Campionat Autonòmic de 21K Trail i el I Campionat Autonòmic de 10K Trail. La primera prova del circuit trail València serà la triada. En la modalitat sprint que consta de 9.5 km 370m + tindrem al nostre company. Molta sort.
 
- Miguel Angel Duplas


SMALL GEGANT DE PEDRA

La Gegant Small, és una Marató Btt, amb 110 km i 3800 m desnivell + no et deixis enganyar, no és mitja Gegant, és molt més!!! El Club Ciclista Gegant de Pedra organitza la III Gegant Small que tindrà lloc el dia 5 de maig de 2018 amb sortida a les 7:00 hores del mati. Sota un recorregut espectacular on es descobrirà l'espectacular naturalesa d'aquest territori que és l'interior de la província de Castelló. Dur, un recorregut molt dur i exigent, amb pujades mítiques com el conegut Mas de la Costa, o la pujada des del riu a la població de Llucena. Allí tindrem al nostre company que ha volgut canviar d'aires i disfrutar d'aquesta disciplina. Molta sort!!!

- Santi Saborit

No hay comentarios:

Publicar un comentario