C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 18 de mayo de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 19-20 DE MAIG


CAMPIONAT D´'ESPANYA KV ARREDONDO

El C.D.E. La Capital del Món, juntament amb l'Ajuntament d'Arredondo, organitzen el VII Quilòmetre Vertical ARREDONDO, cursa de muntanya que tindrà lloc a Arredondo (Cantàbria), el 20 de maig de 2018, sobre una distància de 2,7km. de recorregut (amb inici en encreuament carretera a Val d'Asón
i final a Pic Mosquiteru), 1.006m de desnivell positiu i un pendent mitjana de 37%. Aquesta prova albergarà:
-X CAMPIONAT D'ESPANYA DE CURSES VERTICALS
-I CAMPIONAT D'ESPANYA DE CURSES VERTICALS PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES.
- Prova IV COPA CANTÀBRIA DE CARRERES VETICALES
 
Fins alli tindrem al nostre jove company que ha estat seleccionat per la Selecció Valenciana per disputar aquest campionat.

- Joan M.

15K MASSAMAGRELL


La XVII Edició de la 15 KM "Vila de Massamagrell", la qual estarà organitzada pel Club Atletisme Massamagrell. La prova tindrà lloc el dissabte 19 de maig de 2018, a les 19:00 horas. El circuit està certificat, amb una distància total de 15 quilòmetres, sent la totalitat de la seva superfície d'asfalt. Consta de dues voltes, la primera de cinc quilòmetres i la segona de deu quilòmetres.
 
- Jesús Galera


15K NOCTURN CASTELLÓ

El dissabte 19 de Maig a les 22h de la nit, tindra lloc la 3ªprova puntuable del IX Circuti diputació Castelló. Es donarà la sortida a dues proves una de 5K i una més llarga de 15K i després de donar dues voltes la prova llarga i una volta la curta finalitzaran les dues a la Plaça de les Aules. En la prova llarga tindrem als nostres companys:

- Sandra
- Santi
- Miguel Angel Duplas

No hay comentarios:

Publicar un comentario