C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 20 de febrero de 2018

RESULTATS CAP DE SETMANA 17-18 FEBRER

VIII MARATÓ DE CASTELLO
 
Un any més la nostra ciutat ens va regalar un gran dia d'esport, els carrers es van omplir de gent, disposta a animar i sobretot fer disfrutar als nostres i la resta de corredors. El temps va respetar i va eixir un dia fantàstic per viure de primera mà el que va suposar un event aixi, on tant l'ajuntament de Castelló com el Running Castelló van ser els principals organitzadors tant del VIII Marató Internacional de Castelló com del V 10K Facsa Castelló. Els nostres companys ens conten les seues vivencies, enhorabona companys!!!
 
- Miguel Angel: "Maraton de CS 2018, casi 3 meses preparandola (mas que nunca), estas últimas semanas le decia a todo el mundo que estaba hasta los "webos" de la preparación, que a mi eso no me gustaba y no lo disfrutaba, en el km 29 me jure que tenia claro que era la última que hacia, el tiempo se me fue 3 minutos de lo que esperaba, todo el domingo ko, tumbado con dolor de cabeza, estomago etc... ayer me apunte a la de Valencia."
- Jimmy: "Marató Castelló. Lo meu no será una crónica será un agraiment!!!. A Don Vicente Calvo que com sempre em va fer la mitat de la cursa. "El tío" se va passar la marató 2h 46'36" darrere de mi en la bici animant i obrint gels. Gracies Vicent🙌🏾😘. Pues aixó molt content en la marca i en vore que la gent me aprecia que es el més important" 
 
- Santi (globo 3:15🎈): "Marató Castelló. Cita marcada cada any, i es q ja van 8 de 8. 8 edicions 8 medalles de finisher. Aquest any 🎈 3h15. He disfrutant molt....com canvien les caretes de la gent en mig mati q passem junts🙊🙊. L any q ve a per la 9."
- Sandra (globo 3:45🎈): "Marató Castelló. I esta ja es la meua V participació i cadascuna disfrute més. Aquest any diferent, ni millor ni pitjor, diferent, m'ho he passat pipa com si fore una xiqueta. He cridat, animat, ajudat, fins i tot espentar a gent xa q tornes a entrar al grup i continuara....i eixos abraços i  agraiments en meta de gent q només has vist durant 3h45mim02seg q va durar aquesta experiencia. Brutal. Si avui m'aseguren q ha de ser igual q ahir, li torne a pegar la volta sencera al marató. Repetiré i clar q repetiré."
 - Maria: " 10K Castelló. 17clas. abs. Temps:42'58". Contenta, a per més!!!"


- Teresa: "
10K Castelló. Una vegada més hem presente a la carrera saben quines son les condicions...la emociò de l’eixida ja hem fan caure les llegrimetes, però ahi que anem.  Sobre el km7 les cames hem diuen que no tenen ganes de més, però és en eixe moment quan em done conte que el cor pot més que qualsevol cosa. En meta estave ella esperant-me, en moltissimes ganes de correr la carrera, com portave dient-me desde el dia anterior. Aixi que a donar el poc que quedave. Les sensacions no van ser molt bones pero sentir que la personeta que em dona ales em diga al creuar la meta:”te quiero”...aixó va ser el millor trofeu que em puc emportar!!! A seguir.!!!
Classificacions Marató
Classificacions 10K 
 
TOMACA TRAIL

Fins Alginet es va desplaçar el nostre company, per disputar el IV TOMACA TRAIL, prova de 21km, el nostre company no es va girar i ca disfrutar molt, ell ens conta l´experiencia. Enhorabona David!!!

 - David Galera: "Tomaca Trail. Media montaña 22km de mucho correr buenas sensaciones de principio a fin. Al final 1 veterano A el primer podium que hago de veterano y encima primero muy contento de como va lo que llevamos de año."
Classifiació
 

TRAIL ALMEDIJAR 30K 

També el diumenge 18 de febrer de 2018 va tindre lloc el V Trail d'Almedíjar, on en la prova Reina (28 kms. I 1300 metres de desnivell positiu, vam tindre als nostres companys!!! Molts anims xics!!!

- Jesus Galera: "Trail Almedijar 30K. Salida rápida muy rápida, me colocó en una posición cómoda y hasta la subida a pico Espadan bien (km10) y es bajar del pico y problemas de gemelo, continuó y en el 15 ya era problemas musculares serios, pero continuó y ya en el 25 decido retirarme por precaución ya que los problemas musculares se añadieron problemas de estómago y era imposible continuar, me quedo con los muy buenos 10km primeros. Enhorabuena a todos los que habéis competido este finde"

- Juanma Guimerá acaba en una 15 posició absoluta en 2h57

Classificació
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario