C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 16 de febrero de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 17-18 FEBRER



VIII MARATÓ DE CASTELLO

Un any més arriba la cita més important  del atletisme a la nostra ciutat. El C.A.Running Castelló i el Patronat d'Esports Castelló organitzen el 18 de FEBRER de 2018 el VIII Marató Internacional de Castelló. La sortida es donarà a les 09:00 del matí per iniciar el recorregut, a Av. Vila-Real. Una distància de 42.195 m. amb un recorregut urbà que ha estat oficialment homologat per la R.F.E.A. e I.A.F.F. La meta estarà situada al centre del andén del Parc Ribalta. Els nostres companys han patit del dur cami per poder disfrutar d´aquest gran dia. 
Aquest anys la nostra parella Santi i Sandra, lluitaràn contra el crono però no per ells mateixa, sino per la gent que confia en els pràctics de l´organització puga aconseguir els seus temps, una nova experiencia els espera. Per altra banda Miguel i Jimmy lluitaràn per aconseguir eixa meta tant sommiada. Molta sort companys!!!

- Santi (globo 3:15🎈)
- Sandra (globo 3:45🎈)
- Miguel Angel
- Jimmy

 
 10K CASTELLÓ

Tambe organitzen el mateix diumenge el V 10K Facsa Castelló. La sortida es donarà a les 09:00 del matí per iniciar el recorregut, a Av. Vila-Real, conjuntament amb el Marató. Una distància de 10.000 m. amb un recorregut Urbà que ha estat oficialment homologat per la R.F.E.A. La meta estarà situada a anden central del Parc Ribalta. Tindrem representació de les nostres femines, sort xiques!!!

- Maria
- Teresa

 
TOMACA TRAIL

El Club Triatló Alginet organitza el IV TOMACA TRAIL, prova esportiva que se celebrarà el 18 de febrer de 2018. Es realitzaran dues distàncies, de 21km i 10km. La distància de 10K tindrá dues modalitats carrera i marxa. Probes proximades amb sortides separades, sent l'horari d'eixida de la cursa de 21km a les 9:00h, i la sortida del 10k a 9:30h i sortida 10K marxa a les 9:35. El prova gran, 21K tindrem al nostre company. A disfrutar!!!
 
- David Galera 




TRAIL ALMEDIJAR 30K
 El diumenge 18 de febrer de 2018 tindrà lloc el V Trail d'Almedíjar, organitzat pel Club Esportiu Som Passatge. Constarà de dos proves, ambdues amb sortida i meta a la plaça de l'Església d'Almedíjar. Es discorrerà en la seva major part per senders i pistes de muntanya. Prova Reina (28 kms. I 1300 metres de desnivell positiu, aproximadament). Provaa Sprint (14 km i 400 metres de desnivell positiu, aproximadament). En la prova reina tindrem als nostres companys, per passar-ho d'alló més be.

- Jesus Galera
- Juanma Guimerá

No hay comentarios:

Publicar un comentario