C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 22 de febrero de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 24-25 FEBRER

TRANSGRANCANARIA

Aquest cap de setmana arranca La Transgrancanaria, prova catalogada com el “Ultratrail de referencia en el panorama nacional y la prueba reina del invierno europeo, con una presencia cada vez más reiterada en el panorama mundial”, on els corredors han de creuar la isla a peu. Sis son les proves que es celebraran aquest cap de setmana en l´illa i alli tindrem als nostres corredors. 

Seguiment curses

Maratón
Son 42km, la majoria en descens, el recorregut permiteix disfrutar d'una part de l'espectacular isla, de senders estrets, rebuscats i adornats d'una manta verda tipica de l'invern canari. La Marató tindra l'eixida el divendres 23 a les 9 del mati. Sort!!!

 -David M


Advanced
Aquesta modalitat acollirà el Campionat d'Espanya de Trail de la Real Federació Espanyola d'atletisme absolut i màster, ademés de ser Campionat d'Espanya de trail per clubs i seleccions. La Advance tindra l'eixida el dissabte 24 a les 9 del mati. Sort!!!

- Sonia E
- Soraya
- Dani
- Victor


UTES


El Club esportiu Espada Trail organitza la II UTES que tindrà lloc els dies 24 i 25 de febrer de 2018, amb sortida a les Grutes de Sant Josep de la Vall d'Uixó, i arribada al mateix lloc. Recorrent els termes municipals de la Vall d'Úixó, Alfondeguilla, Chovar, Almedijar, Algimia d'Almonacid, Sueras, Veus, Alcudia de Veus, Ain, Eslida i Artana. Ultra de 106Km en 6200m+. La sortida es donarà el dissabte 24 de febrer de 2018 a les 00:00 hores. Alli tindrem al nostre valent company, sort!!!

- Claudio 
LListat inscrits
 
MARXA BORRIOL

 
Des del Club Muntanyer la Pedrera organitzen la XX Marxa a Peu per Borriol. La cursa es celebrarà el proper diumenge 25 de febrer i, com altres anys, la cursa arranca el Circuit provincial de la Lliga Nord. Cursa en una distància de 24,45km i 1.260m+. Juntament també es celebra la V Marxa no Competitiva de 15Km. Els nostres companys no es volen pedre un clàssic com es la cita de Borriol, ni la paletilla jejeje!!!
- Arturo
- Cristian
- Sonia M.

- Silvia
- Alberto
- Martin
- Maria
- Vicent P.
- Paco
- Ruben Marc  


LListat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario