C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 9 de junio de 2017

COMPATICIONS CAP DE SETMANA 10-11 JUNY

VI TRAIL CHOVAR

El VI Trail de Montaña de Chovar se celebrarà el dissabte 10 de juny de 2017. Hi haura dos distancies, distància de la prova reina (20 quilòmetres, + 1350metros) i la prova SPRINT (11km, +710 metres). Segona prova puntuable per la I Lliga Curses per Muntanya Alt Palància donarà l´eixida a les 8 del mati. Alli tindrem al nostre company, estem segurs que no es girarà. Sort!!!
 
- David Galera

llistat inscrits

FREDES-PAULS 
Fredes-Paüls, és la travessia clàssica del Port que seguint el GR7 s’efectua en dues jornades. Però aquesta vegada us proposem de fer-la d’una sola tirada i a la llum de la lluna. Fredes (Baix Maestrat) i Paüls (Baix Ebre) són dues localitats situades als extrems del Parc Natural dels Ports. El GR7 recorre la distància que les separa (50 km aproximadament). La Travessa Nocturna Fredes Paüls, efectua aquest recorregut la nit el cap de setmana de Juny més proper a la lluna plena, aquest any serà aquest cap de setmana 10-11 de Juny, donarà l´eixida dissabte a les 18h desde la plaça major. Alli tindrem al nostre company, molta sort!!!

- Dani

llistat inscrits
  
CATI
Com l'any passat, els corredors tindran l'opció de triar entre el recorregut llarg (Cursa per Muntanya, 21km) o el recorregut nou curt (Marxa de Muntanya, a 12 km, NO COMPETITIVA). L'Eixida de les 2 curses és donarà des de la plaça de Dalt, el diumenge 11 de juny a les 8:00 hores. S'instaura una META VOLANT al Coll de la Selleta, sobre el km 5 aprox. per a 1r corredor/a que competisca en la cursa de muntanya que passe per eixe punt. Fins Cati es desplaçaràn els nostres companys, per viure un gran mati Esperit Skyrunning. Molta sort!!!
 
- Patry
- Jero
- Sonia Mundina

llistat inscrits

LAKUNZA-ARANLAR
El proper diumenge 11 de juny de 2017, se celebrarà la XIV Lakuntza-Aralar Mendi Lasterketa de 25 quilòmetres en 1200m +. Tot un privilegi es poder conèixer l'entorn privilegiat per el que discorre la carrera, amb sortida i arribada al cor d'Euskal Herria, Lakuntza. Per endinsar-se en els màgics i verds fagedes, senders, cims i llocs més emblemàtics del Parc Natural d'Aralar. Alli tindrem al nostre company per poder disfrutar d´un entorn com aquest. Sort!!!
 
- Ruben Marc
 
llistat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario