C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 2 de junio de 2017

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA DE JUNY

ELS BASTIONS

ELS BASTIONS es una travessia circular amb sortida i arribada a Ribes de Freser que recórrer els pobles i cims més importants de la Vall de Ribes. Hi ha diverses distancies, dissabte 3 de Juny ttindran eixida les diverses modalitats, i alli tindrem als nostres companys, com sempre el primer es disfutar. Sort a tots!!!

ULTRA
Volta circular completa a la Vall de Ribes de 102 quilòmetres i 6.768m de desnivell positiu que permet coronar els cims més representatius de la vall. Entre altres bastions de pas cal destacar el Puigmal, Pic de Segre, Eina, Noufonts, Noucreus, Torreneules, Balandrau, Taga i La Covil. Alli tindrem al nostre valent, que ve de fer un carreron en Zegama. Sort company!!!
 
- Claudio

TRAIL
Cursa de 67Km i 4.250m de desnivell positiu i 4.250m de desnivell negatiu que amb sortida i arribada a Ribes de Freser permet coronar els bastions més alts de la Vall de Ribes, el Puigmal, Finestrelles, Eina, Noufonts, Noucreus i Balandrau.

- Arturo
CURSA VALL D´ALBA
Una vegada més arriba la Volta a Vall d´Alba, en els seus 12Km, donarà l´eixida dissabte 3 de Juny a les 9 del mati a la seua XIII edicíó. Cursa ràpida que aquest any estarà fora del circuit de la lliga nord. Alli tindrem a la nostra femina:

- Mariam


MARATO XODOS

Diumenge 4 de Juny, el nostre volgut Penyagolosa, concretament la localitat de Xodos es vestirà de gala, 42.8Km en 2087m+ de diversió per camins i sendes de les muntanyes que a tots de nosaltres ens agraden tant i de poder passar un bon mati i de encontrar sensacions i amics que compartim aquesta afició. HI hauran 3 eixides  a les 7:30h ‐ 7:35h ‐ 7:40h en funció del temps previst per el corredor. Alli tindrem representació rojeta. Molta sort!!!

- Ruben Cano
MARACLOT

Marató per  relleus que tindrà lloc al Grau de Borriana, el Diumenge 4 Juny de 2017, des de les 08:00 h. La prova és fara al paratge d'municipal del Clot de la Mare de Déu de Borriana, al circuit de 3014 m i tindrà una distancia total de 42.195 m, tots a nivell de la mar. Els equips estaran composts  per 4 integrants degudament equipats. D'aquests 4 components, els dos primers participants donaràn 4 voltes (12 km) al Clot i a els 2 ultims 3 voltes (9 km), els relleus és produiran a les voltes 4, 8 i 11 baix l'arc d'eixida-meta mitjançant la tècnica del toc. Els nostres companys no es volen pedre un dia de festa i diversió i passar un gran dia en els amics.


- Sandra
- Teresa
- Sonia Escuriola
- Sonia Mundina
- Santi
- Dani 
- Vicent Calvo 
- Maria
- Silvia


No hay comentarios:

Publicar un comentario