C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 16 de junio de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 17-18 JUNY

PETJADA SANT JOAN MORO
Cursa tradicional i consolidada a la província de Castelló, encarregada de donar tancament al Circuit Diputació de Curses per Muntanya. En els seus exigents quilòmetres, els participants recorreran els voltants i se submergiran en les sendes i paisatges de la població de Sant Joan de Moró, sense deixar de gaudir ni un minut de la muntanya i del bon ambient que es respira en tota la prova. Dissabte 17 Juny a les 7.30 a.m els nostres companys s´enfrentarán a 19.5km amb 900m+. Aquest any el Mollet el tenyirem de roig, Sort companys!!!

- Silvia
- Sonia Mundina
- Sonia Escuriola
- Teresa
- Cristian
- Rober
- Jose Martinez
- Dani
- Santi
- Ruben Marc


SNOW TRAIL VALDELINARES
El Proper dia 17 de juny es celebrarà a Valdelinares la I edició de la Snow Trail Valdelinares prova que es realitza sobre una distància no homologada per la RFEA, de 22Km en un desnivell de 1300m acumulats. L'horari de començament de la prova serà les 09:00 hores. La sortida es produirà desde la  plaça de l'Ajuntament. L'ordre de sortida serà per les diferents categories. Alli tindrem al nostre polivalent:

- Vicent Calvo


UNBROKEN 11K VALL D´UXO
Unbroken Race és una carrera d'obstacles que posarà a prova les teves qualitats físiques, dissenyada per posar a prova la teva força, Resistència i habilitat, així com la capacitat de divertir-te i gaudir de la dificultat.
El trajecte es de 10 km, carrera de la Lliga Valenciana, amb inici de la primera tanda a les 9:00. La prova es desenvoluparà per entorn natural, i Urbà. Els Obstacles naturals seran com a artificials, com murs verticals, murs inclinats, monkeybars, arrossegaments, enfilar, càrregues, pas mandrós, bales de palla, pneumàtics, xarxes, etc ... i algun que altre obstacle nou que no et pots perdre. Alli tindrem al nostre company:

- Jero

No hay comentarios:

Publicar un comentario