C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 26 de octubre de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 22-23 OCTUBRE

VERTICAL MONTSENY
El dissabte 22 Octubre a les 10 del mati el nostre company Miguel Angel Duplas.  La cursa ixia de 520 m sobre el nivell del mar i en poc més de 6Km passa a 1.705 m d'altitud.

-Miguel Angel Duplas: "Sitja del Llop. Ultima prueba de Copa Fedme de Carrera Vertical. Dia de mucha agua y barro. Pese a llegar casi a las 2 de la mañana al hotel el viernes no nos levantamos mal del todo. Finalmente acabamos el 13° de la general 7° senior en una copa de poca participacion. Cuando llego a casa me entero que he sido 1° Valenciano, 1° de La Vall. Si lo llego a saber me espero a los trofeos."

TRAIL VALL DE SEGO

El día 22 d'Octubre, el Trail serà de 24,5k i amb un desnivell positiu i uns 1500m+. La sortida del Trail va ser a les 8:00 del mati.


-Paco Saez: "Trail Vall de Segó, 24,5kms i 1500 D+. Torne al monte amb un bon amic a disfrutar d'un terrenet que no coneixia i em  va agradar molt, javalinero i sense descans.Prova de foc per al peu este cabró que no vol acabar de deixar-me en pau, va anar prou be, alguna molestia pero almenys vaig poder correr sense dolor, cosa que no feia desde fa un parell de messos. Al final quasi 3h, que encara que no vaig apretar a tope se me van fer llarguetes i es que aço del correr no te secrets, almenys per a mi, o entrenes o ja saps lo que hi ha. Lo millor es que al día següent no vaig tindre el peu agarrotat i aixo em dona un puntet de motivació extra, que tanta falta em fa."


 Jose Saez  que corria al seu poble, va creuar la linia de meta en 3h4min11seg.


  
Classificacions


10K CASTELLÓ
El 23 Octubre 2016 va tindre lloc el XI GRAN PREMI 42YPICO CIUTAT DE CASTELLÓ, a les 10 del mati donava l´eixida a quasi 1000 runners tots en la mateixa meta, creuar el Parc Ribalta.
 
-José: "10k Castellón. 2 años sin hacer un 10k salida muy rápida y yo ahí delante aguantando el tirón pensando cuando llegue al Patronato a ver cómo subo pero me encontré bien y cómodo hasta meta al final 37:18 y a por la próxima"

-Arturo: "10k Castellón. Mi segundo 10k desde que corro y de el primero no tenia buenos recuerdos. Dan la salida y intentamos no pasarnos de rosca los primeros km para no pagarlo luego y lo consigo legamos a la calle enmedio y de ahi al pabellon se me hace un poco durillo ya que veo que se me va el ritmo que queria seguir , de el pabellon asta meta vamos poco a poco volviendo a apretar todo lo que podemos , al final 37:36 y contento porque esto de agonizar no me esta disgustando."
  
-Vicent Peris: "Resum del meu 10k.................Peiiimmmmm. Així va sel meu 10k del diumenge. Primera cursa desde el mes d'agost. La intenció córrer a un ritme mig de 3'45". Eixida ràpida i el primer km. a 3'34". El segon a 3'39" (açò éstà xupat, jajajaja........il·lús de mi). Me junte amb Arturo i Jose, a vore si podem córrer els 3 junts. El tercer a 3'44", boooooo al ritme que volia. I a partir d'ahí. Cada vegada anava a menys i veia a Jose i Arturo més lluny. Al final a 3'50" i gràcies !!!!! No estem per a més. La maquinària costa molt d'arrancar."
 
-Patry: "10 K de Castellón carrera que no me esperaba para nada que saliese así ,ya que nunca había hecho una carrera de asfalto. Y la verdad que no me disgusto, muy rápida y agónica, pero con un tiempo mucho mejor del esperado. 41:37 min y 1 veterana."

-Alberto: "
10k Castelló. Me quede en el calfament i xarraeta en el tio Peris, Jose, Arturo,Patry, Mariam i Ruben. Tiren el coet i la gent arranca a correr comosinohubiesemañana. Jo els primers kms no puc en el dolor de cames...me refaig...i al km 2,8 agafe a Ruben i Mariam. Ruben va tocant la guitarra i Mariam i jo patint. Al final arriebem...animats per la gran Mariam que no tira mai la toalla. De lo que anava a ser una miseria de 10k....passa a ser un gran mati de running. El asfalt es kakadelavaca...pero necessari pq no vaig ni cara a l'aire. Al final entre l'ultim dels del club....o siga, si millore tinc opcions d'agafar a algú!!! Però el mal es que el resto de companys tambe milloren.....cabrits!!!Novosgireu!"
 

-Ruben Lucas i Mariam entreven junts a meta en 43'12"

Classificacions 

No hay comentarios:

Publicar un comentario