C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 7 de octubre de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA7-8-9 D´OCTUBRE

VOLTA A PEU NOCTURNA EL ROSER
Coincidint amb les festes de la Mare de Déu del Roser es celebrà desde ja fa 16 anys la 'Volta a Peu Nocturna' al barri de l'Alcúdia (la Vall d'Uixó) Organitzada pel Club d'Atletisme de la Vall d' 'Uixò. No és una cursa normal, i hi ha només per la característica de la seva nocturnitat, es tracta de un Circuit Urbà de 2 quilòmetres al que hi ha que donar-li 3 voltes els nois per fer un total de 6 km i dues voltes les noies. El circuit és el mésparegut a un laberint de les pel·lícules d'aventures. I com no, en aquesta prova tindrem als nostres amics:

- David Galera
- Miguel Angel Duplas

MITJA MARATÓ DE MONCOFA
L'Ajuntament de Moncofa i Club Atletisme Calamardo, organitza l'dia 9 d'octubre de 2016 la "I MITJA MARATÓ Calamardo MONCOFA", el qual donarà l´eixida es les 09: 00hores. El circuit medirà 21.097 metres, el recorregut constarà de dues voltes iguals pels carrers del poble i de la platja de la localitat. El circuit és completament per asfalt i molt planer, el que el converteix en un recorregut molt ràpid. Desafiant l´asfalt tindrem als nostres companys:

- Sandra
- Santi
- Vicent Calvo
- Ruben Lucas

ULTRA GUARA SOMONTANO
Ultra Trail Guara Somontano és una cursa de muntanya de uns 102 km approximadament i uns 6100 metres de desnivell positiu acumulat. El temps màxim per completar la prova és de 25 hores, temps suficient per acabar el eecorregut caminant un ritme de marxa amb parades breus. El Ultra donarà l´eixida dissabte 8 d´Octubre a les 6 del mati. La nostra subcampiona de la SUC del 2015, no es vol pedre aquesta cita:

-Belén

VILANOVA D´ALCOLEA
La VIII Marxa de Muntanya de Vilanova d'Alcolea i I Marxa No Competitiva que organitza el Club de Muntanya de Vilanova i l'Ajuntament de Vilanova d'Alcolea es disputarà el Diumenge 9 d'Octubre, amb un recorregut aproximat de 19.2 Km per a la cursa i de 8.7km per a la marxa no competitiva. La prova transcorrerà pel terme municipal de Vilanova d'Alcolea, per camins i sendes forestals passant pels paratges de l’Assut, el Mas de Blasco, el Mas de Comos i la Font del Mas de Calaf. Tant la sortida com l'arribada estaran situades en el carrer Major. La sortida serà a les 9:00 h. i alli tindrem als nostres companys:

-Patry
-Alberto

2900 ALPINE RUN
Els 7 cims més alts d’Andorra, Portelleta, Estanyó, Serrera, Font Blanca, Medacorba, Roca Entravessada, Coma Pedrosa. D’una tirada. 70km i 6700m de desnivell positiu per una cursa alpina com cap altra. Estigues preparat per fer front a una de les rutes alpines més increïbles que mai s’ha fet per a un corredor. És difícil i costerut. Pensa en una mitja de 1.000 metros de desnivell cada 5km. Sí, has llegit bé...És tot sobre el viatge. Situat en zones remotes, la cursa permet una profunda immersió en la natura on els corredors passaran dos dies junts dormint en refugis o campaments de muntanya. Alli tindrem al nostre company, que quina manera ha triat d´acabar la seua temporada, aixi que molta sort i a per aquest repte.

-Rober
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario