C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 20 de octubre de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 15-16 OCTUBRE

VOLTA CAMPANA SUERAS
Els nostres "tres mosqueteros" David, Alberto i Jero, van acudir Diumenge 16 octubre 2016 per disfrutar d´un recorregut de 21.650 metres en 1.300 metres de desnivell positiu.
 

Alberto : "SUERAS. Cursa molt recomanable, tant pel recorregut, com l'organització. L'agafe de menys a mes amb gavinetades a partir del 10. La primera part, crec que un poc massa relaxat em fan fer una bona segona part. Fins al 19 que s'encenen "totes les llums del salpicadero" Del 14 en abans se'n fa tot molt dur...amunt, avall, amunt....avall tipo autos locos pero amunt ja  costa....be en general..Seguim progressant i agafant preses. La gent comença a  girar-se. Un temps de 2h29min "

Jero: "VOLTA CAMPANA SUERAS; Preciosa carrera y muy bien organizada recomendada 100 x100 aunque dura d cojones. Luchando por hacerme un hueco d principio a fin. Los años pesan pero las ganas pueden mas !! Al final 2h21' y pos.general 24 y 5 veteranoooooo !!!" 

David Galera creuava la linea de meta en 2h34min.






TRENCAMOLES
La nostra xicuela Sonia va anar Diumenge 16 d´octubre a les 8.30. a Xert, i com diu la dita "per Xert passa despert" no es va encantar gens i després d´encontrar el seu ritme va aconseguir guanyar la Trencamoles, cursa en 18.5km amb un desnivell acumulat de 1660m que entre totes les roques no deixa de sorprendre a ningu.


Sonia Mundina: "Trencamoles xert. Eixida molt rapida pero enseguida me done conte de que eixe no es el meu ritme...baixe un poc i faig la primera puja mes tranquileta i encara aixina no me trobe comoda...coronem la primera mola i agafe a la primera xica,anem juntes un poquet i com poc a poc me vaig troban millor desidics tirar un poc mes...al final 1h57 i primera absoluta!! Carrera molt molt xula, 100% recomendable!! Tornarem segur!!


VOLTA A PEU ALGAR
Dissabte 15 d´octubre a les 18h, va tindre lloc el 10K de Algar de Palancia, on els nostres amics no van passar desapercebuts.

Miguel Angel Duplas creuava la linea de meta en 3 posicio absoluta en 34min15seg
Ruben Lucas i Mariam, feien tota la cursa junts, on Mariam aconseguia una 2 posició senior en 44min02seg.
 





 

No hay comentarios:

Publicar un comentario