C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 29 de abril de 2016

COMPETICIONS ULTIM CAP DE SETMANA ABRIL

ESTELS DEL SUD
Fins Arnés, es desplaçarà el nostre company Joan que arriba algo just, pero intentarà disfrutar dels 105km amb 5.145 mts de desnivell positius que recorren el paratge natural dels ports. El recorregut segueix la totalitat de la Ruta Estels del Sud. La cursa donara l´eixida el dissabte a les 7 del mati.
Molta sort i a disfrutar Joan. 

VERTICAL OTAÑES
El dissabte 30 d´abril fins Otañes, Castro Urdiales, Cantabria, és desplaçarà el nostre company Miguel Angel, per disputar la cursa vertical Trail Rae de 4,5 Km i 709 metres de desnivell positiu. Primera prova de Copa Espanya de curses verticals, on el perfil no deixa indeferent a ningu. Displina diferent per al nostre company, però estem segurs que intentarà donar tot de si mateix. A bufar Miguel Angel!!!
RUTA DELS MOLINS DEL AIGUA. LLUCENA DEL CID
A Llucena es desplaçaran les nostres femines Silvia i Mariam, dissabte 30 Abril a les 9 del mati. per disputar la prova de 17km, recorregut molt bonic per poder disfrutar d´um bon mati. Sort xiques!!!


TRAIL CIUTAT DE SAGUNT
Diumenge 1 de Maig, dia del treballador, el nostre amic Jose Saez, estarà present en la linia d´eixida del Trail Ciutat de Sagunt,  a les 9 del mati i amb 20km i 600+ per davant, el nostre company donarà tot de si per disfrutar del recorregut i d´un bon ambient. Sort Jose!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario