C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 20 de abril de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 23-24 ABRIL

PENYAGOLOSA TRAILS

Arriva el cap de setmana més important del Trail a la nostra provincia, arriva Penyagolosa Trails, la famosa MIM en la seua 18º edició i els seus 63km i la CSP en la seua 5º i els seus 115km, estaran en el cap de molta gent aquest cap de setmana. Curses ja consolidades ja no nomes a nivell provincial sino que avui en dia ja estan a nivell tant nacional com mundial. Corredors de tots els llocs donaràn l´eixida a les nostres estimades curses, cadasqu la seua distancia cadasqu el seu repte. Anims Sant Joan os espera!!!

CSP
Dissabte a la matinada a les 24h i en tota la nit per davant els nostres valents que afrontaran la CSP son:
- Sonia Escuriola.
- Salva Ballester
- Belén Agut
- Ruben Marc
- Jero Martinez
- Claudio Betoret
- Paco Saez.


MIM
Dissabte de mati a les 6 a.m. i disposats a disfrutar del ambient d´aquesta gran festa tindrem als companys:
- David Mundina
- Patry Barreda
- Arturo Saura
- Santi Saborit
- Ruben Lucas
- Cristian Andreu
- Sonia Mundina
- Alberto Recatala.
- Miguel Martinez.
- Jose Martinez .


MIUT MADEIRA
Per un altra banda,  tenim corredors que busquen nous reptes i seguint en el Ultra Trail World  Tour, el nostre companys Roberto Gil, es desplaçarà fins Madeira per afrontar la Madeira Island UltraTrail. Dissabte a les 24h i amb 115km i 7000m+, el nostre company disfrutarà de la illa de la foma que mes li agrada. Molta sort Rober, aquest any es el teu!!!


MARATO DE LA FAGEDA
I també per als que busquen nous recorreguts, no van poder entrar al sorteig de Penyagolosa Trails o simplement per canviar d´aire tenim  la Cursa per Muntanya 7a Marató de la Fageda que es celebrarà el dia 24 d’abril de 2016, amb sortida a les 07.30h des de la Sénia (Passeig de la Clotada) i arribada al Camp municipal d’esports. Fins alli es desplaçarà el nostre company David Galera per disfrutar dels 42km amb 2460m+, estem segurs que no es girar, anims David i molta sort!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario