C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 7 de abril de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 9-10 ABRIL

Aquest cap de setmana quasi tot l´equip competeix, i es que quan hi han ganes hi han ganes, i els nostres companys tenen i li fiquen ganes per fer el que més els agrada. 

MITJA MARATO INTERNACIONAL BENCASSIM
Dissabte 9 d´Abril a les 17h de la vesprada donara l´eixida la Mitja Marató d´asfalt de Beniccasim prop de 1200 runners estarán en eixa linea d´exida per poder afrontar eixos 21,2km homologats per la RFEA. Allí tindrem a Vicent Calvo i a Sandra, disposats a lluitar contra l´asfalt. Molta sort als dos!!!

TRENCACIMS
Dissabte 9 d’abril a les 6:30 del mati, donarà l´eixida desde Casal Municipal de Paüls a una dura distància 50Km amb un desnivell positiu acumulat positiu de 4.138m+, el nostre company Joan. Molta sort Joan!!!

  
TAVERNES DE VALLDIGNA
Aquest cap de setmana es important perque a part de haver tot tipus de curses com molts caps de setmana, diumenge es disputa els Campionat Autonomic de Clubs en Tavernes, allí estarà el GR33 per poder afrontar com a club aquesta prova. Diumenge a les 9 del mati amb una distancia de 22,3km i 1230m+, el nostre equip i que no tenim cap dubte que ho faran de categoria, donant de si el millor de cadasqu, sera:
Masculi: Cristian, Ruben Marc, Ruben Lucas, Miguel Angel Martinez, Santi, Paco, Arturo, Salva, Vicent Peris, Alberto, Jose Saez.
Femeni: Belén, Patry, Maria, Mariam, Sonia Mundina, Silvia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario