C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 27 de marzo de 2015

IX MARATÓ DE BORRIOL (II)

Sota unes conditions climatològiques diferents a les viscudes els darrers caps de setmana, tenia lloc la  gran cursa del nostre poble veí, la MABO. Si per sí mateixa ja es tracta d'una cursa dura, difícil, exigent... amb tota l'aigua que va caure des de dies abans a la cursa, fins inclús el mateix dia, van convertir aquesta nova edició en un dia per al record de tots aquells que van eixir i es van enfrontar a la cursa, com aquells que van decidir no eixir.

Els nostres corredors que van participar en aquesta MABO ens conten la seua cursa passada per aigua:

Salva Ballester:

"Día complicado por el problema que arrastro con el pu.....tobillo. Salgo muy reservón, subiendo me encuentro fenomenal pero bajando.... 👵. No se hace esperar el primer aviso del tobillo, pues a bajar peor! Me resignó a acabar, dentro de lo que cabe buenas sensaciones, y visto los tiempos tampoco ha estado mal, 21º de la general 4h 57'. A la próxima más y mejoooooor 😂😂💪💪".
Iván Fabregat:

"Mi segunda maratón. Crónica de una muerte anunciada:

Fins  el Coll de la Mola he anat prou bé. Però al Morico eixe he agarrat una hipotermia que han tingut que ajudar-me a baixar per les cordes perquè no tenia força als braços. En arribar als tarongers em volia retirar pero m'han tapat un poc en una manta per recuperar calor i he decidit seguir al tran tran. Al final 5h 16' pero he acabat. Content perque no anava massa preparat, i no esperava gran cosa
millor. 👴➕🐌➕😲 😂😂😂".
José Martínez:

"5 horas 32 minutos 49 de la general. No sabia si la podría acabar y menos con el diluvio que nos ha caído, pero ya está. He empezado la carrera un poco rápido para evitar el tapón del castillo. Me encontraba bastante bien pero llegando a la Pobla mis piernas me decían para. Entonces mi cabeza me dice sigue no pares y eso he hecho hasta el final. No sé como pero llegue. A la próxima más,  pero no sé si mejor".
Santi Saborit:

"La meua primera Mabo. Tenia clar que la cursa era molt llarga, la meteo complicada, el terreny perillòs i he decidit anar de menys a més, controlant-me, volia arribar en forces a la Pobla. Quant he arribat a la Pobla anava super enxufat, en ganes de més cursa. La baixada del Morico se m'ha fet eterna però a l'arribar al control dels taronjers ja tornava a tindre ganes de guerra i la pujada al Racca l'he feta bastant ràpid agafant a la gent i d'ahi a meta he cremat la polvora que me quedava. He tingut molt bones sensacion durant tota la cursa. Al final 5 hores 19 minuts i molt millor del que m'esperava. Ahhhh i no m'he girat per a res!!".
Antonio Machordom

"Vaja dia!!! Però he fet la millor Mabo. 😂 Conscient de les forces limitades i les condicions del terreny he eixit poc a poc i he anat trobant-me be. 6h18' és a dir 4 minuts més que l'any passat però a nivell de sensacions moooolt be. Sense patir en cap moment...tal vegada per haver sigut conservador. El temps sé que no és meravellòs però acabe motivat per a ficar-me a punt per a la MiM".

El nostre amic Ruben Lucas, que es trobava en la línia d'eixida i molt motivat per a aquesta cursa i per tota la preparació que havia fet per afrontar-la, va haver de retirar-se en el kilòmetre 3'7 per un esguince al turmell. Molts ànims Ruben i a recuperar bé eixe peu... La MABO t'esperarà!!!

ENHORABONA A TOTS!!!! GRANDESSS!!!

Moltes gràcies a Andrés Núñez i Correr per Borriol per les fotografies!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario