C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 6 de marzo de 2015

CURSES 6-7-8 DE MARÇ

TRANSGRANCANARIA
I avui divendres 6 de març comença la "festa", en les illes Canaries, on tenim 5 dels nostres corredors que participaran en alguna de les diferents modalitats que tindran lloc durant tot el cap de setmana.

Fins l'illa de Gran Canaria s'han desplaçat Xari Adrian, Sonia Escuriola, Paco Saez, Vicent Peris i David Mundina, i fonts properes ens han informat que s'estan aclimatant d'allò més bé!!
  • TRANSGRANCANARIA TRANS GC 125KM
En aquesta prova, la cursa més llarga, i amb 8.500 metres de desnivell positiu, tindrem a la nostra corredora Xari Adrián, que prendrà l'eixida a les 23.00 hores d'aquesta nit (hora canària) des de Agaetes, per cobrir els 125 km que recorren l'illa de nord a sud, finalitzant en Meloneras.
Aquesta prova, forma part del circuit Ultra Trail World Tour, en el que la nostra corredora està participant, sent aquesta la segona prova després de participar en el ultra de Hong-Kong.

Molta sort, i anirem seguin-te!!

  • TRANSGRANCANARIA ADVANCED 83KM
L'altra prova, un poc menys llarga en distància, però segueix sent un ultra trail, és la Transgrancanaria Advanced, de 83 kilòmetres amb 4700 metres de desnivell positiu.
Aquesta prova forma part del circuit Spain Ultra Cup, en el cual participaran tres dels nostres corredors:
- Sonia Escuriola
- Paco Saez
- Vicent Peris
Els tres prendran l'eixida dissabte a les 7:00h del matí des de Fontanales i tenint la meta comú amb totes les curses en Meloneras. Molta sort i a gaudir dels paratges de l'illa!!!


  • TRANSGRANCANARIA MARATON 44KM
La modalitat de Marató (44km) ha sigut l'elegida pel nostre amic David Mundina amb un desnivell positiu de 1365 metres.


Aquesta cursa parteix de Garañón, situat a 1.938 metres d'altura i finalitza a l'igual que la resta de proves, en Meloneras.

No dubtem que el nostre amic traurà tot el gas per afrontar aquesta cursa, amb totes les forces que tinga!! Molta sort i molt ànims!!!!


IX CURSA PER MUNTANYA CASTRO D'ALFONDEGUILLA
Continuant amb les curses per muntanya, però sense desplaçar-se molt lluny, tindrem en la novena edició de la cursa de Castro d'Alfondeguilla a cinc dels nostres corredors:
- Sonia Mundina
- Jero Martínez
- Cristian Andreu
- Miguel Ángel Duplas
- David Galera
Cursa de 18 km amb 1150 metres de desnivell positiu. Aquesta prova forma part del circuit Diputació de curses per Muntanya, en què participen els nostres corredors.

Molts ànims i sort per a tots!!!

II DUATLÓ ALMASSORA
I canviant de modalitat, tindrem en duatló la participació del nostre gran Vicent Calvo, en la segona edició de Duatló d'Almassora. 
Dissabte a les 16:00 hores tindrà lloc aquesta prova, un duatló sprint que consta de: 
- 5 km de cursa a peu.
- 20 km de bicleta.
- 2,5 km de cursa a peu.

De ben segur l'actuació del nostre amic Vicent, no ens deixarà indiferents i estarà lluitant per les primeres posicions.

Molta sort i no te gires!!!!

CURSA LES FONTS DE XERTA

I en la província de Tarragona, tindrem al nostre amic d'Alcanar, Joan Alfara en una de les etapes de les quals consta l'UT de les Fonts.
Les tres distàncies de què consta aquesta prova són:
- Divendres: nocturneta 23 km
- Dissabte: trail 70 km
- Diumenge: cursa 27 km
La distància elegida pel nostre amic Joan és la de 70 km que es disputarà el dissabte a les 6.00h del matí.
Aquest trail té un desnivell positiu de 4.000 metres.

Molta sort per al nostre amic i ànim!!!!

PÀGINA WEB DE LA CURSA

No hay comentarios:

Publicar un comentario