C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 24 de diciembre de 2012

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU


i s'acaba l'any...tanque'm la temporada...

Volem aprofitar per agrair a TOTTRAIL, PROVEFE, XIRINGUITO EL XATO, INSTITUT PROVINCIAL D'ESPORTS DE CASTELLÓ, pel recolzament i més que tot, per la confiança que han ficat amb nosaltres.

Volem aprofitar per agrair a tota la gent que ens ha seguit, a tota la gent que ens ha felicitat, que s'ha alegrat de les victòries tant com si foren d'ells, que ens ha animat quan les coses anaven tortes. A tots els seguidors del blog, del facebook...

Volem aprofitar per agrair a tota la gent que ens ha fet disfrutar de les muntanyes amb les seves curses. Organitzadors, clubs, aficionats, corredors, tota la família que formen les carreres per muntanya, i que fan que diumenge rere diumenge, puguem fer el que tant ens agrada....

Volem aprofitar per agrair a tots els membres del club, per volcar-se com ho han fet amb l'equip, un any dur, dífícil, més complicat del que ens haguera agradat, però que gràcies a ser com són, tot açò vam aconseguir que es quedara en un segon lloc. Gràcies sobre tot, per seguir al peu de la lletra la filosofia del club, disfrutar del que fem, disfrutar de la muntanya i intentar fer les coses amb la major humiltat possible.

Seguirem al 2013, és difícil aconseguir els resultats d'aquesta primera temporada, però sabem, que encara es pot disfrutar més de les muntanyes, aquest és l'objectiu per al 2013.

El C.M.GR33 volem desitjar-vos a tots unes bones festes. Esperem que gaudiu de les vostres famílies, dels vostres amics i com no, de les nostres muntanyes.

Bon Nadal a tothom i Feliç Any Nou!!

salut i muntanya!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario