C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 3 de noviembre de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 29-30 OCTUBRE

V APUKO EXTREM

El passat cap de setmana, la nostra ultra corredora Belen Agut afrontava una de les curses més dures  i amb desnivell que havia fet fins ara. Si a això se li suma la deficiència en el marcatge de la cursa, i perdre's fins a tres vegades, la duresa de la prova s'accentua més encara.

Així va viure l'aventura la nostra amiga Belen Agut:

"Arribe al País Vasc ben concienciada, per davant l'Ultra amb més desnivell que he fet mai. La recollida de dorsals molt arreu, no ens fan control de material, eixida i ambient en general descafeinat. 

Comencem! Eixim del poble...i ala 1000m+, a les 05:00 senta això de be...😰. Ix el sol, aixina que a disfrutar del paissatge! És bonic, però un puja-baixa continuo...no hi ha descans. Les pujades les faig contant rovellons i les baixades arrastrant el cul. Quin dia m'espere pense... I si, va ser un bon dia. 

Recorregut molt mal senyalitzat que fa que me pergue tres vegades, remonte posicions i hem perc, així 5-6h...de 1a passe a 4a, de 4a a 2a, de 2a a 3a i de 3a a 4a. Psicológicament agotada, estresada, i amb ganes d'abandonar. Cansada de buscar cintes amagades... Gent perduda, deshidratada, amb molts km extra a les cames...pareix que tot el món es
tà igual. Al final trac forces de no se on i seguisc, amb la mentalitat de acabar-la i ja està.

Arribe a meta 4a Absoluta i 2a Senior. I derrinclida, moooolt derrinclida".
#nometornaranavoremes

Enhorabona!!


10 K NULES

El diumenge, en modalitat d'asfalt vam tindre en el 10K de Nules al nostre gran Vicent Calvo, que entrava a meta amb un gran temps de 33'12" en una sisena posició de la general i 2n lloc en la categoria de veterà A.

Enhorabona!!!


TRAIL BENLLOCH

El passat dissabte a les 9.00h es va donar l'eixida al primer trail de muntanya de la localitat veina de Benlloch, en la que va participar el nostre corredor Paco Saez

Cursa ràpida i sense massa complicacions tècniques, en les que el nostre amic Paco, aconseguia una renyida 4a posició a molt poc d'aconseguir un escaló en el podium absolut.
En la categoria de veterà A aconseguia un meritori tercer lloc.

Enhorabona!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario