C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 4 de noviembre de 2016

COMPETICIONS 5-6 DE NOVEMBRE

SPRINTTRAIL DE MUNTANYA DE LA LLOSA DE RANES - SANTA ANA

El proper diumenge 6 de novembre, el nostre amic i incombustible Miguel Ángel Duplas participarà en el Sprinttrail de muntanya de la Llosa de Ranes que recorre una distància de 10'5km amb un desnivell positiu de 450m.
Aquesta cursa forma part del Circuit Trail de València, sent aquesta la segona prova. Recordem que en la primera cursa, de Vallada, el nostre corredor Miguel Ángel Duplas aconseguia una segona posició.

Esperem que tinga la mateixa sort i continue així amb el circuit!

Ànim campió!!


10K NOCTURN BURRIANA


Aquesta setmana en la modalitat d'asfalt tindrem els 10K Nocturns de Burriana, on tindrem la representació en els nostres corredors: 

- Sonia Escuriola
- David Mundina
- Arturo Saura
La cursa tindrà lloc el proper dissabte, a les 20.00h, tenint l'eixida i meta en la Plaça del Plà. El recorregut consta de 10.000m en un total de 3 voltes al circuit.

Molta sort i a bufar de valent!!!

MARATÓ DE NOVA YORK

La Marató de Nova York és una marató de 42,195 km de trajecte que se celebra cada any, des de 1970 en els carrers de la ciutat nord-americana de Nova York. És integran dels World Marathon Majors, una competició que agrupa les sis maratons més importants del món (Londres, Chicago, Boston, Berlín, Tokio, a més a més de Nova York).

Aquesta edició tenim la sort d'estar representats en la marató americana, per la nostra parella de corredors Sandra Cervera i Santi Saborit, que des de fa uns dies ja estan gaudint d'aquest viatge especial.
La Marató es podrà seguir el diumenge 6 de novembre a partir de les 15.30h (hora espanyola) en directe a través de la televisió via satèl·lit per Eurosport i Eurosport HD, o via streaming en internet a través de ABC7NY i ESPN.

Molta sort parella i sobre tot gaudiu de l'experiència!!

Pàgina web de la Marató

XVI VOLTA A PEU AL CABANYAL

Una altra prova d'asfalt tindrà lloc aquest cap de setmana en la ciutat de València. En aquest cas, una distància de 5,800 km en la qual tindrem a la nostra parella Mariam Montón i Ruben Lucas.
La cursa tindrà lloc el proper diumenge, a les 9.00h tenint l'ea en l'Avinguda els Tarongers, sobre un circuit d'una única volta.

Aquesta cursa forma part del 12è Circuit Divina Pastora de Curses Populars de la Ciutat de València.

Molta sort parella!!

I TOSSAL CROSS LES COVES DE VINROMÀ - 14KM

Una nova cursa s'estrenarà també aquest cap de setmana en la localitat de les Coves de Vinromà. Una cursa amb dues modalitats, el Tossal Cross amb un recorregut de 30Km i Volta la Moreria de 14Km.
En la versió curta de la prova, tindrem a la nostra corredora Patricia Barreda que afrontarà els 14Km amb un desnivell positiu de 450 metres.

L'eixida de la prova de 14 Km tindrà lloc el proper diumenge a les 9.00h. i la prova llarga (30Km) a les 8.00h

Molta sort!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario