C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 24 de noviembre de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 19-20 DE NOVEMBRE

HARIA EXTREM 
Dissabte 19 a les 7.15 del mati, la nostra ultrera Belén, va donar l´eixida a una prova de 102km i 3200m+ per l´illa de Lanzarote, Haria Extrem, una prova aixi, pot passar quansevol cosa, i tota decisió es correcta, aixi que endavant Belén, encara aixi has aconseguit ser finisher i 4a Absoluta en el Circuit de Ultres de referencia Nacional (Spain Ultra Cup), ara a descansar!!!
 
Belén: "Haría Extrem Lanzarote. Última prova del SUC, última Ultra de la temporada...d'una temporada molt llarga i plena de km. Vaig arribar amb moltes ganes de disfrutar-la!!! Eixida impresionant desde el Timanfaya, envoltats de camells i amb un paissatge brutal! Al toc d'una corneta comencem! Volcans, cràters, dunes, un paissatge completament negre.. paregut a la Lluna, a Marte... Uns quants km d'arena de platja.. pufff! com tinc les cames.. Estic molt cansada! Arribem a una zona molt xula de roca volcánica...me despiste mirant els cràters.. i peeeeeeim! Rótula esclafada! Tot el genoll cremat i un bon tall!  Aixina que arribe a l'avituallament del km48 dolorida encara. "Eso hay que curarlo". Així que un minut de reflexió... "No estic per fer 60km mes". Decidisc abandonar. A falta de medalla finisher, dos puntets i una bona senyal per a tota la vida del meu pas per l'Illa!!! Així acabe un gran temporada! A descansar i l'any que ve més!!!"



MARATO DELS DEMENTS
També Dissabte 19 de Novembre a les 7.30 del mati els nostres companys Salva i Paco, donaven l´eixida a una de les Maratons de muntanya més dures pero també més boniques, en 43km i 3800m+ per la Serra Espadà. El temps va permetre un gran dia, i van poder disfrutar de la gran festa que es va organitzar.

Salva 5h50min 8 de la general, i 1 Veterano

Paco  6h14min 15 de la general.



10K TRINITAT ALONSO VALENCIA
Els rojets també van estar per la capital del Turia, multitudinari 10K, que junt en el Marató va reunir mil.lers de runners, i van fer del diumenge una gran cita.


Arturo: "10k Valencia. Multitud de persones, ambient expectacular. Donen l´eixida i comencem a correr, tots els carrers plens de gent animant , Jo isc al meu ritme sense passar-me de la ratlla, controlant-me pero en el km5 em trobe be i decidisc apretar un poc més avore que passe, fins la meta. Al final entre en 37:09 i content en les sensacions que he tingut."

Ruben lucas 34'14"

Mariam 42'27"
Classificacions



10K ZARAGOZA
El nostre amic Miguel Angel, a falta d´inscripcions en Valencia, no va pedre l´oportunitat i es va desplacar fins Zaragoza per correr per la capital Maña i disfrutar també d´un mati d´esport.


Miguel Angel: "10K Zaragoza. Dia complicadillo por el agua pero acabamos mas o menos con la marca prevista, 34:24 Segundo Veterano y 8° de la general. 2 carreras mas y juramos bandera este año ya."

Classificacions

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario