C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 18 de noviembre de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 19-20 NOVEMBRE

HARIA EXTREM
Haria Extreme va nàixer amb el clar objectiu de córrer, córrer i córrer .... Haria és un petit poble al nord de Lanzarote que va somiar un dia amb mostrar els seus espectaculars espais naturals i sorprendre els "corre-senderes" curiosos per provar formes diferents de sentir la muntanya. Aquests ingredients son suficients per assentar-se amb moltíssim respecte al millor circuit nacional de ultramaratons: la Spain Ultra Cup Aml. Sport HG. Dissabte 19 a les 7.15 del mati donarà l´eixida a l´ultima prova de la SUC, prova de 102km i 3200m+ que la nostra ultrera Belén no vol pedres, aixi que Belén aprofita que la temporada ja s´acaba. Molta sort!!!

MARATO DELS DEMENTS
Dissabte 19 de Novembre a les 7.30 del mati els nostres companys Salva i Paco, ja Dements, no volen pedres la III Marató dels Dements, que discurre per la xarxa de camins i senders que componen part del Parc Natural de la Serra d'Espadà. Es tracta d'una prova d'excepcional duresa en comprendre en els seus 42,5 km un desnivell positiu i negatiu de 3808m per a un total acumulat de 7616m amb un IBP de 831 el que implica un alt grau de preparació esportiva i coneixements per l'autogestió al medi natural. NO ÉS UNA PROVA PER A INICIAR AL TRAIL RUNNING. Molta sort companys!!!



10K TRINITAT ALONSO VALENCIA
Una cursa de 10K paral·lela a la Marató de València i que comparteix la seva espectacular sortida i especial arribada a meta en la Ciutat de les Arts i les Ciències. La sortida es donarà a les 8:30 hores, conjuntament amb la primera onada de la Marató de València Trinidad Alfonso EDP. Alli tindrem als nostres companys Arturo, Ruben Lucas i Mariam, que juntament en 8500 participats, estaran disposats a cremar asfalt. A bufar fort!!!
10K ZARAGOZA
V Sanitas Marca Running Series de Saragossa. Se celebrarà el diumenge 20 de novembre de 2016 a Saragossa a partir de les 09:30 h. Estarà organitzat per LastLap. la prova comptarà amb el suport, de l'ajuntament de Saragossa, i constarà d'un circuit de 10km, en el qual es disputaran dues competicions de 5km i 10km. Alli tindrem al nostre company Miguel Angel Duplas, a per totes!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario