C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 8 de febrero de 2016

RESULTATS 6-7 FEBRER.

La roja triomfa aquest cap de setmana, si si com ho llegiu, aquest cap de setmana els nostres companys han copat els caixons d´aquelles curses en les que hem estat presents.

XVI MARXA CABANES

Cabanes vivia el dissabte la gran festa del trail amb la seua cursa organitzada per el Club Running cabanes que mai defrauden en el tracte al corredor. Allí els nostres corredors van tenyir el poble de roig, ja que ni mes ni meys que van estar presents 11 dels nostres companys. Molts van ser els que van conseguir pujar algun caixó, i com a club conseguien una segona posició, si es que SOM UN CLUB!!!.
Ells mateixa ens conten les seues experiencies:

Sonia Mundina : Un any més tornem a la cursa de cabanes. Contenta per les sensacións que he tingut, he disfrutat molt amb la companyia de Silvia i Alberto que han marcat un bon ritme i m'han fet trobar-me molt cómoda, sempre aprenen de grans companys com ells i crean un ambient de rises i bon rotllo, he arribat al final amb forçes i super contenta de baixar el meu temps de l'any passat!! Motivada xa seguir milloran!!!
Sonia aconseguia una 2 posicio absoluta amb un temps de 2h10'27''

Silvia Sos: Bones sensacions, ritme comode i gaudint de la cursa amb molt bona companyia!!! Seguim sumant i agafant confiança!!! Silvia entrava a meta amb Sonia i es queda amb la 3ªposicio absoluta amb el mateix temps que Sonia.

Sonia Escuriola: Avui no puc contar molt de la meua carrera, he sortit tranquil.la, sense ninguna presio, soles volia disfrutar de la meua cursa, la que m'ha vist creixer com a corredora i el resultat a segut positiu, correr, disfrutar, disfrutar i disfrutar i al final he baixat el meu temps!!! Seguimos sumando!!! Sonia creuava la linea de meta amb eixe somriure caracteristic d´ella.

David Mundina: Corrrer en Cabanes es com correr en casa, sens eixa sensació de intentar donaro per tota la gent que esta animante...I la veriat es que avui he xalat de valent, seguim suman bones sensacions, i aixó es en el que hem quede....Abonat a la 4ªposició, en un temps de 1h45'.Content es poc!!!

Roberto Gil: Volta a Cabanes. Carrera  que no es de mi estilo pero me gusta por el trato al corredor, un gran ambiente de club, salgo ya desde el principio fuerte y a ver donde llegamos, ritmo bastante fuerte pero sin llegar al limite llego a la última subida la ferradura en tercera posición, ya sabia que a partir de ahí los galgos me pillarían, pero yo a continuar por la primera posición de mi estrenada veteranía, al final 1h47' 6 posición y 1 veterano. A seguir sumando para la transgrancanaria.

Cristian Andreu: 1a carrera de l'any, he volgut eixir tranquil i veure com anave sentint sensasions, al final anan de menys a mes i acabant molt be. Conten pero encara falta molt. Cristian aconseguia 1h53m posició 15.

Claudio Betoret: Cursa Cabanes.. He eixit en idea de anar a ritme fort i aixina ho he fet hasta el inici de les sendes tecniques, on he baixat el ritme, després de uns km he arribat a la ferradura i he tornat a fer un cambi a millor per el tipo de terreno ja que me va millor i he aguantat este ritme hasta meta, al final 1:56 pos 19 i una més de cara al primer objectiu de l any, feliçitats al equip per la segona posicio... Estem vius!!!

Joan Alfara:  Joan entrava a meta 1h57'34'', just darrere de Claudio.

Jose martinez: 1a vez que corro en Cabanes bonita carrera buenas sensaciones y sumando kilometros enhorabuena a todo el equipo ha sido un placer correr en Cabanes.

Alberto Recatalá: Bones sensacions a Cabanes. Molta força a les cames pujant i baixant. Al final en una curva el cos va cap a un costat i el peu cap a l'altre. Poca cosa. Seguim. Tota la cursa amb la companyia de Sonia i Silvia que anaven apretant de valent.

David Galera Yo estaba cansado pero he disfrutado de una mas y encima he  vuelto a veros en mas cantidad, con esto último me quedo hoy. CUANDO ESTEMOS TODOS MENUDO CLUB!!!! ESTO ES UN CLUB!!!!

Enhorabona a tots!!!

I TRAIL ALBALAT DELS TARONGERS

El nostre company Jose va acudir a la cita a Albalat dels Tarongers, on també va disfrutar d´aquesta bonica cursa i bona organització. Jose va aconseguir una 8 posició en la general i 1º de la seua categoria, aixi que un altre podium, Enhorabona.

V DUATLÓ BANYERES DE MARIOLA
Fins Banyeres de Mariola es van desplaçar els nostres companys Vicent i Maria, per afrontar el campeonat autonomic de duatlo en distancia olimpica. Va ser dura la prova ja que a les seues caracteristiques es va vore afegit les dures condicions meteorologiques. Vicent Calvo, com no el nostre rei, aconseguia una segona posició en la general i primer en la seua categoria, ni mes ni menys que es proclama subcampió autonomic i campió en la seua caegoria. Per altra banda, Maria aconseguia ser finisher d´aquesta dura prova en 3h05'21'' on va patir i disfrutar d´aquesta expriencia.
Enhorabona duatletes.

Classificació

II MITJA MARATÓ NULES
El club d´atletisme Noulas un any més organitza una mitja marató a 1 euros, cosa qua avui en día pareix impossible, aquest grup d´aficionats ho acosengueix. Allí vam tindre al nostre company Ruben Lucas, on ens conta personalment "Media maratón Nules. El objetivo era intentar 1h 14'. Así que he salido para eso. Las sensaciones buenas. A partir de el km10 ha empezado ha hacer un fuerte viento de cara que nos ha castigado bastante. Al final 2° con 1h 14' 07". Muy contento. Ahora ya ha descansar. Que quedan 2 semanas para el objetivo de maratón sevilla". Ruben que esta en plena preparació per la Marató de Sevilla aconsegueix el seu objectiu i pujar al segon caixó en Nules. Enhorabona Ruben, cuidado con los Indios¡¡¡¡¡