C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 12 de febrero de 2016

COMPETICIONS SANT VALENTIN

Arriva Sant Valentin, el dia dels enamorats i com nosaltres som uns apassionats d´aquest esport doncs pasarem el cap de setmana fent el que més ens agrada, uns a competeir i els altres a entrenar. Sort a tots!!!

I 5K BETXI

Començarem les competicions dissabte per la vesprada a les 17h en Betxi, Maria sera la representant de la roja en aquesta prova puntuable per al II circuit de 5K Cada vez+ Mujeres. A tope!!!
LListat d´inscrits

SAMARUC FONDEGUILLA

El nostre company Ivan , estará present en la Cursa per Muntanya Samaruc, Fondeguilla, 2ª proba del Campeonat de Lliga FEMECV 2016. Prova de 21km amb 1500m+ que es celebrará el diumenge 14 de Febrer a les 9 del mati. Molta sort!!!

 

LListat Inscrits

10K Hdos0

La nostra femina Sandra, estará present diumenge 14 de Febrer a les 10 del mati, en la línea d´eixida de la segona prova puntuable del circuit diputació de curses d´asfalt, cursa molt multitudinaria on s´esperen més de 2000 persones. A bufar fort!!!

Llistat d´inscrits

IV DUATLÓ VALL D'UXÓ

El nostre amic Vicent, estar present en la segona prova de CDC, prova de 5km a peu+22km bici+2.5 km a peu que es celebrar diumenge 14  de Febrer a les 10 del mati, el nostre amic corre en casa per tant no pot fallar a tota la afició que estara animant-lo.
LListat Inscrits

III TRAIL L'AVENTADOR
També tindrem a Belén, la nostra esportista estará present el diumenge 14 de Febrer en Genovés, Valencia, en el III trail l´aventador cursa de 21km 960m+. El Club Muntanya els Bolos de Genovés, amb la col·laboració de l’ajuntament de Genovés ténen com a finalitat donar a conèixer els paratges del seu
poble. Segur que Belén disfrutará d´aquesta cursa!!!


LListat inscrits

XI GRAN FONS DE TURÍS MEMORIAL RAIMON SORIA

  Per últim tindrem al nostre company Miguel Angel Duplas al Turis en el seu 15K, pasant un bon mati practicant esport. A tope!!!

LListat d´inscrit

No hay comentarios:

Publicar un comentario