C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 27 de junio de 2014

CURSES CAP DE SETMANA 28-29 DE JUNY

Torna el cap de setmana i tornem a disfrutar un poc més de la muntanya. Curses, entrenaments, caminates de plaer………We Love this Game!!

Us deixem les curses on tindrem algun representant del club en elles:

III CARRERA VILLA DE LUDIENTE

16,5 kilòmetres de muntanya amb un desnivell positiu de 866 metres. On la majoria d’aquest desnivell està concentrat en els primers 5,4 kms i ja en els ultims kilòmetres tornem a trobar una pujadeta….

Com diu l’organització un 92% del recorregut que el farem per sendes i pistes, això vol dir que poc més d’un kilòmetre el que tindrem que fer per asfalt.


GRAN TRAIL PEÑALARA

Tindrem algun dels nostres ultreros presents en la cursa, i si bé sempre els donem a tots molts ànims, particularmente ho farem en aquesta ocasió al nostre amic David Mundina, que estarà present, acompanyant a Sonieta, disfrutant de la muntanya.
Estem segurs que mai ho deixarà de fer!!

Xari també serà una de les nostres corredores que es posarà el dorsal en aquesta mítica cursa.

La cursa……eixint de Navacerrada no es pot esperar vore la mar en cap moment… La Maliciosa (2.227) Canto Cochino (1033), Puerto de la Morcuera (1.776), Rascafria (1.166), Peñalara (2.429), Puerto de la Fuenfria (1.792), i quan porten quasi 100 kilòmetres en les cames, ja a punt d’acabar, el Port de Navacerrada (1.862)….Molta sort, i a disfrutar de la molta muntanya que vos espera per davant!!!!!!!!



CURSA DE BENASSAL


21 kms, 909 m.desnivell positiu i eixida el diumenge a les 7:30 LA CURSA, no confondre amb l’eixida de la Marxa que serà mitja hora després.

Com sempre, tindrem participación de gent del club. Aquest any que se celebra el 10é aniversari, l’organització ha tingut la idea de convidar als guanyadors de totes les edicions.

La cursa de Benassal està dins de La Lliga Nord de Curses per Muntanya.


i la part asfaltera del club, ara que ve la caloreta….

10 K SOLIDARI D’ONDA 


29 de juny a les 9:00h


10K D’ALBORAIA 



A les 20:00h del dissabte 28 


Molta sort a tots!!!! I com sempre, aneu en compte!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario