C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 13 de junio de 2014

CURSES DEL CAP DE SETMANA 14/15 JUNY

Un altre cap de setmana del que gaudir de la muntanya, curses, entranaments, bici, ja ve la calor, recordeu de protegir-vos, crema solar, reserva d'aigua sempre darrere, no eixir a hores de locoooooos!!! gorreta, etc...Matineu un poquet i disfruteu de les primeres hores del dia!!!

Les curses on tindrem als nostres....

XV VOLTA AL TERME DE SANT JOAN DE MORO "LA PETJADA"

21 kilòmetres i un desnivell de 961+ pel terme de Moró, tenint el punt més alt al Mollet a una altura de 684 metres.


En la pàgina de l'organització totes les dades.

WEB ORGANITZACIÓ
INSCRIPCIONS

NOCTURNA FREDES-PAÜLS GR7

Muntanya pura, 47 kilòmetres, 1.500 mts +.  Per a desconectar o conectar-te amb la natura. Alguns dels nostres aprofitaran aquesta prova de cara a futures curses d'este estiu.




WEB DE LA PROVA
INSCRIPCIONS

XXVI SUBIDA A LA CUEVA SANTA DE ALTURA

El dissabte per la vesprada, tindrà lloc en la localitat d'Altura, la ja tradicional Pujada a la Cova Santa, que enguany celebra la 26ª edició.
Recorregut de 12,750 km que tindrà l'eixida en la Plaça de la Cova Santa, per pujar fins el Santuari on estarà ubicat l'arc de meta.

No és la primera vegada que alguns dels nostres corredors participen en aquesta cursa.

REGLAMENT

XIX PROVA DE GRAN FONS HIRU HAUNDIAK

I a falta de curses pel nostre territori, tindrem també representació en la 19ª edició de la Hiru Haundiak. Ultra de 100,350 kilòmetres que té l'eixida en la localitat de Ondategi i l'arribada en Araia.

Cursa d'Ultra fons organitzada per la Societat Excursionista Manuel Iradier, que recorre els pics més emblemàtics del País Vasc... Gorbea, Anboto i l'Aizkorri.
Nosaltres tindrem la presència del gran Lucas Boix amb el dorsal 1133. En el següent enllaç podrem seguir l'evolució en la cursa del nostre amic.


EMMONA ULTRA TRIAL

Una altra cursa de llarga distància en la que tindrem algún corredor serà la Marató de l'Emmona.

Recorregut de 47 kilòmetres i 4.100 metres de desnivell positiu, cursa de llarga distància per alta muntanya, amb més del 45% del recorregut per damunt dels 2.000 metres i amb arribada a la Vall de Núria.
De ben segur que el paisatge serà espectacular, encara que el patiment i la duresa no els la llevarà a ningun corredor.


A PASSAR-HO BÉ!!!! MOLTA SORT A TOTS!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario