C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 7 de julio de 2014

I CAMPUS DE MUNTANYA GR-33

Un paset més d'aquest club...

Des d'un principi teníem clar que el caràcter competitiu, exclusivament, no era el que buscàvem. Era l'inici, però no el destí. Volíem transmetre valors, gustos, aficions. Volíem que els més menuts, tingueren l'opció de descobrir la muntanya molt abans del que a nosaltres ens va passar.


També teníem molt clar, que no volem transmetre aquest caràcter tant "competitiu" que són les curses per muntanya.

El nou projecte, el Campus de Muntanya GR33, només busca fer que els xiquets passen un cap de setmana en gran, divertint-se, jugant, sense quasi adonar-se que el que estan fent es aprendre el que és la muntanya, les oportunitats que et dona, a nivell d'oci, esportiu...


Respectar-la, tant a ella com a tots els companys que formaran part d'aquest primer Campus, serà l'objectiu...

Els nostres monitors, gent qualificada, que abans de corredors, o millor dit, primer que això, són gent que en el seu dia a dia, treballa amb xiquets, joves, a l'àmbit educatiu, esportiu...i el més important, que després d'anys fent-ho, encara té ganes de seguir ensenyant als més menuts.

Amb molta il.lusió i estima, estem preparant aquest Campus, preparant totes les activitats, jocs, tallers.... Per a tots els que vullguen participar en ell, els direm que trobaran a un grup de persones dispostes a que cada minut del cap de setmana, siga especial per als xiquets.


L'última activitat programada per als xiquets, serà una cursa de muntanya "no competitiva". Aquesta activitat també està oberta per a tots els xiquets que ho desitgen, no sent imprescindible estar apuntat al campus.


Ací trobareu tota l'informació del campus i la cursa:

PAGINA FACEBOOK

També vos la podem facilitar solicitant-la al correu

campusgr33@gmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario