C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 15 de mayo de 2014

TRANSVULCANIA

Transvulcania és una carrera que en els seus pocs anys de vida, ja ha aconseguit ser un referent en el calendari internacional de carreres en la modalitat d'ultra distància.

A un recorregut espectacular, una molt bona organització, hi ha també un gran suport institucional, la qual cosa permet que any rere any, el cartell de convidats a l'esdeveniment, sigue cada vegada millor.

Als noms de *Kilian Jornet, Luis A.Hernando, Anna Frost, Emilie Frosgberg, Sage Canaday, Tom Owens, Dakota Jones, Uxue Frare, Tofol Castanyer, Maite Mayora, Emma Roca i molts més, són els grans corredors que podies trobar-te a l’illa de la Palma, i entre ells, el millor de tots, representant al GR33 en una de les millors carreres del panorama internacional, el nostre amic Lucas Boix.

Aquestes són les impressions sobre la carrera del nostre company Lucas,

“Ja de tornada de la Tranvulcania!! Primer objectiu de l'any amb molt bones sensacions!!! La cursa espectacular per dura, per paisatge i per muntanyera!!!!
Mini descripció: primers 1800 positius com si corregueres per una duna infinita de grava volcánica, una vegada en la cresta recorres tota la caldera de Taburiente amb el Teide de guardià, per rematar l'ascensió amb el Roque de los Muchachos a cota 2500 aprox, d'ací descens a l'infern (temperatura de fins a37 graus) a cota 0 en uns 15kms!!!!!!”


Esperem que el nostre amic s’anime i ens conte aquesta cursa tant bonica amb una bona crónica…

No hay comentarios:

Publicar un comentario