C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 15 de mayo de 2014

PENYAGOLOSA TRAILS

Si fa poc publicàvem l'entrada fent-nos ressò de la llista de seleccionats per la FEMECV per representar-nos i entre ells, ens congratulàvem que nostre compi Paco Saez, permetre'ns dir que amb tot mereixement, estava entre ells…avui volem deixar-vos la llista de la nostra selecció, la del GR33


Per la MiM, estaran els millors,

Les nostres reines, Lola Peñarrocha i Laia Cañes i els nostres escuders, Rafa, Claudio, Ruben Marc, Ivan, Ruben Lucas, Antonio, Diego, Miguel Angel, David Mundina i Vicent Peris.

I en la CSP, també amb les nostres millors gal·les,

Allí estaran les reines Sonia Escuriola i Xari Adrian, recolzades per Roger, Roberto, Enric, Jero i Paco.

per a un club xicotet i humil com el nostre, ens agrada vore la resposta de la nostra gent, i és que seran 19 les persones que hi seran...i molts dels que no, ja vos podeu imaginar que serà contra voluntat propia.

A ells, com sempre ens agrada dir i recordar, els animem perquè s'esforcen i barallen pels seus objectius, però sobretot GAUDIU….recordeu que de res val aconseguir alguna cosa si no ho has gaudit. Que en gran part, sou uns privilegiats, i el poder estar el dissabte en la línia de sortida, ja us ha de fer sentir l'afortunats que sou. El dissabte sereu els protagonistes d'aquesta pel·lícula, i per a molta gent, uns superherois. Des del primer a l'últim, sense importar el temps, sense importar la posició.

Familiars, amics, companys de treball, contaran que vau estar allí, i segur, que se senten orgullosos de vosaltres…només per tenir la valentia d'estar en la sortida i tenir la il·lusió per poder acabar la carrera.

Si ets dels que penses que aquest món és la teua passió, la teua vida…gaudeix-ho. Teniu 65 i 118 quilòmetres per gaudir, aprofiteu-los bé!!!

Volem desitjar molta sort a cadascun dels participants en la Penyagolosa Trails, esperem que sigue un dia gran de passió per la muntanya,

Animar també i desitjar molta sort a aquesta organització, que treballa darrere del teló, perquè aquest dia, tots gaudim de les nostres muntanyes. Ara si que si, en la recta final, esperar que tot isca redó i després de tot un any de treball, tenir la recompensa que us mereixeu.


MOLTA SORT A TOTS!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario