miércoles, 1 de mayo de 2013

III GRAN PREMI RUTA DELS MOLINS (II)

Un dia plujós van tindre els nostres companys en la tercera edició del Gran Premi de la Ruta dels Molins de Llucena. Però ni la metereologia ni el terreny banyat i fangòs van impedir que els nostres representants, lluiren la camiseta del GR33 pels paratges més emblemàtics de la localitat de Llucena.
Els quatre representants del GR33 a la cursa.

A les 9:00 hores es va donar l'exida i com si d'una cursa d'asfalt es tractara es va marcar un ritme molt ràpid de principi a fi, i va fer que la prova es completara en uns temps als quals no estem acostumats a rodar per la muntanya.

Pel que respecta a la categoria femenina, la nostra companya Silvia, avisada per Lola, pren precaució en la primera baixada que degut a la pluja estava molt perillosa... i a poc a poc aconsegueixen baixar-la sense posar el cul a terra.

En 500 metres la prova és encapçalada per Bouchra Marzouki que sent especialista en asfalt, marca un ritme molt alt. La segona en posicionar-se és Laia Cañes que marca també un ritme enèrgic. Silvia les segueix de prop fins que en el km 2 es situa ja en segona posició. No molt lluny es troba Lola, en quarta posició... En quatre dies s'ha posat a to... i ara ja es troba donant guerra!!!

Cap al quilòmetre 6 Silvia divisa a Bouchra que està iniciant una pujada, però aquesta va en direcció contrària. Quan l'alcança i veu que vol retirar-se, Silvia l'anima per a que continue endavant, que intente anar amb ella almenys en les pujades. A meitat pujada Bouchra tira la toalla i li diu a Silvia que no, que ho deixa... i se'n va en sentit contrari a la cursa... per tant la nostra amiga encapçala la cursa.

Abans d'arribar al tercer control, Silvia alcança a Ruben i segueixen junts. En eixe avituallament, la gran Lola Peñarrocha amb la seua veueta fa saber que està ahí, en segona posició. Sense baixar ritme, i si es pot s'afegix més, les nostres atletes arriben a meta amb un temps de 1:30:47 per a Silvia en una 21ª posició de la general. Lola amb un temps de 01:32:06 i la 27ª de la general... i dos llocs després arriba el jove Ruben Marc amb un temps de 01:32:29.

Només faltava esperar a la nostra gran veterana Pilar Vilar, que tot i que fou una cursa molt corredora, i a la nostra amiga li va més les curses més dures, no va deixar de disfrutar en cap moment. En 01:53:37, Pilar va aconseguir la segona posició en la categoria de veteranes, a tan sols poc més d'un minut de la primera veterana.