C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 28 de febrero de 2013

3ª PROVA LLIGA FEMECV - BIAR

I amb aquesta tercera prova que tindrà lloc el proper diumenge 3 de març en la localitat alacantina de Biar es donarà per finalitzada la Lliga FEMECV de curses per muntanya 2013. 



Els nostres corredors i corredores, canviaran el rotllo i canya i la pujada a la Madalena per pujar a quasi 1.200 metres, a l'alt del Reconco, on es troba el punt més alt de la cursa de Biar.



8 representants del C.M.GR-33 es desplaçaran per formar part dels quasi 400 corredors inscrits. Sonia, Miriam, Pilar, Fernando, Jero, Carlos, Ruben i Silvia intentaran deixar en bon lloc el nom de l'equip, recordant que les nostres xiques es troben en segona posició per equips femení i els nostres xics en sisena posició.



Els nostres veterans, Jerónimo Martínez i Carlos Ibáñez intentaran buscar un top ten en la seua categoria. El jove de l'equip, Ruben, intentarà mantindre i per què no millorar la 4a posició en la categoria promesa. 

Per una altra banda la nostra fèmina, Silvia Sos, intentarà per tercer any consecutiu revalidar el títol de Campiona Autonòmica de la Comunitat Valenciana. I la nostra promesa Miriam Fortanet, està a punt d'estrenar el títol de campiona en categoria Promesa. 

Les nostres xiques Sonia Escuriola i Pilar Vilar, seran el reforç femení per a aquesta cursa per intentar mantindre la segona posició per equips, a l'igual que Fernando Ribes, que només havent participat en la 2a prova de la Lliga, realitzarà la seua aportació a l'equip.

Els nostres participants gaudiran de la presència i recolçament de David Mundina i Marcos Sorribes, que es troben els dos travessant unes lesions de les quals desitgem que es recuperen en la major brevetat possible.

Molta sort a tots!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario