C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 15 de junio de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 16-17 JUNY



LA PETJADA
 
A només un any del XX aniversari torna la Petjada-Volta al terme de Sant Joan de Moró pertanyent al XII Circuit Diputació Provincial de Curses per Muntanya. El recorregut transcorre pel terme municipal de Sant Joan de Moró. La distància aproximada és de 19,5 km per a la Petjada i de 9,8 km per a la Mitja. L’eixida serà el 16 de juny de 2018 a les 7:30 hores del matí per a la petjada i 15 minuts després per a la Mitja. Gran representació en aquesta tradicional cursa que mai defrauda, i que els nostres amics del Running Moro organitzen en molta cura. Sort a tots!!!
Petjada 19K
- David Mundina
- Sonia Escuriola
- Sonia Mundina
- David Galera
- Silvia
- Vicent Peris
- Ruben Marc
- Jose

Mitja petjada
- Joan M
- Jero
- Cristian


II CURSA DE LES EMPRESES ADECCO
Adecco Castelló, CM Benicàssim i Runday organitzen amb l'assessorament de Team Evasion Running Castelló, el patrocini de l'Ajuntament de Benicàssim i l'Excma. Diputació Provincial de Castelló; la II Cursa de les empreses solidàries Adecco, platges de Benicàssim, prova atlètica on el recorregut de les proves constarà de 10.000 m - prova llarga de dues voltes i 5000 m - prova curta d'una volta. Totes dues se celebraran el diumenge 17 de juny de 2018, a partir de les 8:30 hores. La sortida i la meta estaran situades en la Torreón Bernat de Benicàssim. La distancia 10K serà la penúltima prova del circuit diputació de curses d'asfalt. Tindrem representació en les dues modalitats, així que a lluitar contra l'asfalt!!!

5K Benicassim
- Sonia Escuriola
- David Mundina

10K Benicassim
- Santi
- Sandra
- Miguel Angel


CURSA VILLAMALUR

La V Cursa de muntanya Villamalur - Serra d'Espadà, prova atlètica queper objectiu fomentar les proves de resistència per muntanya La celebració de la prova, per ajornament, serà el, 17 de juny de 2018 diumenge, a les 8'30horas, i el recorregut constarà de 18 quilòmetres aprox. i desnivell positiu acumulat de 800 metres. Vinga a per ella companys!!!

- Saul
- Victor


RIAÑO TRAIL OPEN

La RIAÑO OPEN és una cursa de muntanya de 46 kms que transcorre per les Muntanyes de Riaño i Mampodre. La RIAÑO OPEN té la sortida a les 9:00 a.m. el dissabte 16 de juny a la població d'Embull. Té una distància de 46 km un desnivell de 3.006 m + i 3.012 m-.  Amb caràcter de semi-autosuficiència, hi ha 3 avituallaments durant el recorregut i el temps màxim per completar el recorregut és de 9 hores. La RIAÑO OPEN és prova qualificativa de la SPAIN ULTRA CUP M. Alli tindrem al nostre company, que lluitarà per mantindre el liderat de la Spain Ultra Cup M. Va va va!!!
 
-Daniel

LListat inscrits

VII TRAIL DE MUNTANYA CHÓVAR 2018 - SERRA ESPADÀ

VII TRAIL DE MUNTANYA CHÓVAR 2018 SERRA ESPADÀ se celebra el diumenge 17 de juny de 2018, distància de la prova reina (21Km, +1350 metres) i la prova sprint (11Km, +710 metres), segona prova puntuable per a la II Lliga Curses per Muntanya Alt Palància. La sortida de les proves serà a les 8 hores. Anim i sort!!!

- Jesús 

No hay comentarios:

Publicar un comentario