C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 1 de junio de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 2-3 JUNY


CURSA PER MUNTANY DE CATI

Com cada any, i després de deu anys de vida també forma part de la lliga nord, els corredors tindran l'opció de triar entre el recorregut llarg (Cursa per Muntanya, 21km en 1100m+) o el recorregut nou curt (Marxa de Muntanya, a 12 km en 550m+, NO COMPETITIVA). L'Eixida de les 2 curses és donarà des de la plaça de Dalt, el diumenge 3 de juny a les 8:00 hores. Fins Cati es desplaçaràn els nostres companys, per viure un gran mati Esperit Skyrunning. Molta sort!!! 

- Alberto
- Silvia
- Sonia Mundina
- Martin
Llistat inscrits

COPA ESPANYA KV ROQUETES DE MAR

La prova forma part de la Copa d'Espanya de Carreres Verticals, del 16è Circuit Català de Curses de Muntanya FEEC, del 11è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre I 2ª prova puntuable per copa Espanya. La carrera es disputa el proper dissabte 2 de juny a la tarda i es repartiran dorsals de 10:00 a 13:00 hores de dissabte. La carrera consisteix en una cronoescalada de 5,5km de distància amb un desnivell positiu de 1300m, una aproximació de 2km i un posterior descens de 9km fins arribar al punt de sortida. Alli tindrem al nostre jove, molta sort!!!

 - Joan Molina

Llistat inscrits

ELS BASTIONS

ELS BASTIONS es una travessia circular amb sortida i arribada a Ribes de Freser que recórrer els pobles i cims més importants de la Vall de Ribes. Hi ha diverses distancies, Aquest any tindrem representació a la Marató. Cursa circular de 52km i 2.714m de desnivell positiu i 2.714m de desnivell negatiu que amb sortida i arribada a Ribes de Freser permet coronar un dels bastions més emblemàtics de la Vall de Ribes, el Torreneules. La sortida serà al Pavelló Municipal d' Ribes de Freser a les 08: 00h del dissabte 02 de Juny del 2018 i s'arribarà al mateix punt. Molta sort!!!

-Juanma Guimerá

 
LA SAGRA SKY SERIES GRANADA
 
La prova forma part de la Copa d'Espanya de Carreres XI. LA SAGRA Skyrace se celebrarà el dia 3 de JUNY del 2018 al poble de la Pobla de Do Fadrique (Granada) amb sortida a les 9:00 hores, tindra dues distancies, tindrem representació en la distancia de 13K.
  
-Miguel Angel Duplas

 
GRAN FONDO LA MUSSARA

POLAR Gran Fons La Mussara - REUS és una marxa cicloturista que discorre per les carreteres de la província de Tarragona amb la localitat de Reus com punt de partida i arribada. La prova es presenta en tres distàncies per adaptar-se a les condicions del ciclistes aficionats i de tots els nivells. Així, les les modalitats donaran l´eixida Diumenge 3 de Juny, a partir de les 7.30 del mati estaran eixint ciclistes per completar les tres distancies. Tindrem representació en dos d'elles, molta sort parella!!!

Gran Fons, amb un recorregut de 184quilòmetres i 3.200m de desnivell positiu. On tindrem a:
- Santi 

Mig Fons, amb 90quilòmetres i 1.600m de desnivell positiu, tindrem a la nostra femina: 
- Sandra

No hay comentarios:

Publicar un comentario