C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 25 de mayo de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 26-27 MAIG


ZEGAMA

Aquest cap de setmana tindrà lloc la cursa de les curses, una Marató en la cuna del Trail, ZEGAMA is ZEGAMA. Quansevol corredor de trail té l´il.lusió de disputar, o millor dit de disfrutar, aquesta cursa, peró només uns privilegiats ho aconsegueixen. Molta gent es la que vol còrrer i l´organització realitza un sorteig, així que còrrer en ZEGAMA es una loteria. Diumenge 27 de Maig a les 9 del mati desde ZEGAMA donara l´eixida a 42.195 kilómetros / 5.472 m acumulats i que recorrerà 4 dels cims de la comunitat vasca, Aratz – Aizkorri – Aketegi y Aitxuri. Oso ondo companys, oso ondo!!!
 
- Claudio
VTF

Els nostres amics de la VTF celebren aquest dissabte 26 de Maig la 37ªedició de la seua cursa, la Zegama de Castelló, cursa exigent, bonica i dura, catalogada com la millor cursa de mitja distancia. Recorregut de 34km en 2470m+ i en eixida a les 6 a.m no deixarà indiferent al nostres companys. Anims companys!!!

- David Galera
- Alberto
- Victor B
- Jimmy

 PUJADA AL DESERT


Dissabte per la vespra a les 19h, el desert de les palmes, paratge natural de la nostra ciutat, se celebra la pujada al desert, cursa explosiva, catalogada com mitja muntanya sobre terreny d´asfalt en 7.800km i en 413m de desnivell. A bufar!!!

- Maria
 5K VILAREAL

Vedat Castelló organitza el 5K Ford Vedat, prova atletica de 5mil metres. Recorregut d´una volta urbana que es celebrarà el pròxim diumenge 27 de Maig a les 10 del mati, i que es la IV prova puntuable del X circuit diputació de curses populars. Molta sort!!!

- Miguel Angel
- Sandra
- Santi


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario