C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 6 de abril de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 7-8 ABRIL


MARATÓ DEL REVENTÓN

Fins l'illa de La Palma, en Les Canaries, es desplaçaran aquest cap de setmana el millor cartell de corredors de trail, prova puntuable per el campionat del Món de Trail que es celebrarà la mes de Maig. És la més competitiva de les modalitats del recorregut Reventón El Paso, amb la vocació d'atraure als millors especialistes internacionals en maratons de muntanya, el seu perfil està caracteritzat per una doble ascensió, ruta circular de 45.7km amb gairebé 5000m d'acumulació desnivell. La nostra parella no es vol pedre l'oportunitat de córrer aquesta experiencia. Molta sort!!!

- Sonia Escuriola
- David Mundina

 
PUJADA A LA NEVERA D'ATZENETA

La PUJADA A LA NEVERA  prova esportiva clàssica, que a més, pretén donar a conèixer l’entorn paisatgístic d’Atzeneta del Maestrat. Aquest any compleix la majoria d'edat, 18 anys els que el primer dissabte d’abril arriba, la ja tradicional Pujada a la Nevera d’Atzeneta del Maestrat, amb els seus 27.3Km i 1040 m+, mantenint-se fidel als seus origens. A més, serà la segona de les proves de la Lliga Castelló Nord. En Atzeneta tindrem una gran representació del club. A per ella companys!!!

- Jero
- Rubén Lucas
- Dani
- Silvia
- Cristian
- Sonia Mundina
- Maria
- Saúl
10K BORRIANA

El diumenge 08 d'abril, a les 10.00 hores. tindrà lloc el 10K CIUTAT DE BORRIANA. El circuit consta d'una distància total de 10.000 metres, dels quals aproximadament el 25% són superfície de terra i el 75% de superfície d'asfalt, a nivell del mar. La sortida estarà situada al carrer Major, serà a les 10.00 hores. La llegada, situada a la plaça Major, davant de l'Ajuntament. 10K CIUTAT DE BURRIANA és la 2a prova puntuable per al X Circuit Diputació Castelló.

- Vicent Calvo
- Miguel Duplas
- Santi
- Sandra


MARATÓ DE LA FAGEDA

Aquest dissabte 7 d'Abril a les 7 del mati tindrà lloc la Marató de la Fageda. Prova competitiva puntuable per al 11è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre, certificada per International Trailrunning Association. Cursa de 43.5km en poc més de 2000m+. Alli tindrem al nostre company, per disfrutar d´un bon ambient. Molta sort!!!

 - Juanma

No hay comentarios:

Publicar un comentario