C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 31 de marzo de 2017

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA ABRIL


TRENCACIMS
 La Trencacims Paüls és més que una cursa, més que una prova esportiva, més que un dia de competició, marques i classificacions. La Trencacims Paüls és la cursa del Poble. Els participants creuen camins, senders i trams molts complicats, però dels que agraden als corredors. El recorregut de l'Ultramarató de les Terress de l'Ebre esta fet per als més agosarats que no tenen por a superar els obstacles i les dificultats amb els que compta la prova. El Poble de Paüls ancorat al Parc Natural dels Ports es converteix en l'escenari ideal on cada quilòmetre és diferent a l'anterior i amb paratges que et deixen sense paraules. Diverses modalitats son les que tindran lloc, sera en  la Mitja Marató la qual consta d´un recorregut de 23 quilòmetres amb un desnivell de 1.932 m. La sortida de la prova es prendrà el 2 d'abril de 2017 Les 08:30. Tindrem al nostre company:
-Joan 
 

LA NEVERA. ATZENETA

La PUJADA A LA NEVERA és una prova esportiva de fons per muntanya, que, a més, pretén donar a conèixer l’entorn paisatgístic d’Atzeneta del Maestrat. Una prova amb filosofia pròpia. I ja van 17 anys els que primer dissabte d’abril arriba, la ja tradicional Pujada a la Nevera d’Atzeneta del Maestrat, amb els seus 27.3Km i 1040 m+ enguany serà la seua edició número 17, mantenint-se fidel als seus origens. A més, serà la segona de les proves de la Lliga Castelló Nord. En Atzeneta tindrem una gran representació rojeta. 

- Santi S.
- Jero
- Alberto
- Dani C
- Cristian
- Sonia M
- Paquito
- Rubén Lucas
- David Galera



10K XILXES   

El Club Atletisme Xilxes i Atletisme Rodrimotor amb l'Ajuntament de Xilxes, organitzen el 10K Ciutat de Xilxes La cursa se celebrarà el dia 1 d'abril de 2017 a Xilxes, a les 18.00h. El recorregut serà de 10.000m pel nucli municipal de Xilxes i el seu terme municipal. La sortida i la meta estaran situades a l'Avinguda Jaume I. Alli tindrem a la nostra companya asfaltera:

 - Sandra

 
MABO

Aquest pròxim diumenge se celebrarà la XI edició de la Marató de Muntanya de Borriol. La prova borriolenca, que en aquesta edició comptarà amb 5 modalitats (42k, 21k, Junior / Cadet, Copa d'Espanya per a cecs , petit mabo), reunirà un total de 900 participants amb 10 nacionalitats diferents i procedents de tota la geografia espanyola. La prova reina, la Mabo, albergarà el Campionat Skyrunning Nacional de la Federació Internacional de Skyrunning. Amb els seus 42 quilòmetres i 2550+, la Mabo es considerada com un dels maratons de referència en el panorama nacional. Per borriol tindrem a diversos companys tant en els 42K com en els 21K. Molta sort companys, disfruteu d´aquesta gran festa que organitza el CM La Pedrera.

MABO 42K
- Patry
- Sonia E

MITJA MABO 21K
- David M


No hay comentarios:

Publicar un comentario