C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 25 de julio de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 16-17 JULIOL

SIERRA NEVADA 
Tres dels nostres companys es van desplaçar cap al sur, per afrontar les diferents curses que es celebraven en Sierra Nevada, David Mundina es ficava el dorsal del Trail Sierra Nevada per seguir en la Spain Ultra Cup M, pero no va timdre sort, Retirat en el km 25 per una forta punxada en el bessó dret que l'impedia correr, i com diu ell quan les cames no acompanyen el cap et fa fora. Anim David i a recuperar-se
Sonia i Belén per afrontar els 102Km del Ultra i seguir aixi en la Spain Ultra Cup. Ninguna de les dos va tindre sort, van agafar diferents virus que no els deixaven disfrutar i gaudir com a elles els agrada, aixi que  quan no disfrutem per a que seguir?? Anim xiques i a seguir, aço no acaba açi.
Belén: "Ultra Sierra Nevada. Amb molta il.lusió i preparada per poder fer una bona cursa... Minuts abans de la eixida veig a Sonia, ens donem sort i comencem. Quina calor!!! Al km10 em note la panxa rebolicada (serà de la calor i els nervis..). Després del primer avituallament, primera parada. Corre mitja horeta i...segona parada. Camine un ratet.... i a còrrer cap a fora de la senda!!! Açò que es?? Pegue un trago d'aigua...i una altra vegada!!! Pareix que m'acompanya un virus intestinal... la gastroenteritis es la protagonista de la nit. Així que res... deixe'm passar unes hores i a vore... Se fan les 6h i cada vegada tinc menys força, porte unes hores sense menjar ni beure,  comença a fer-me mal el cap, estic merejada... Al proper avituallament (km 48) me retire. Mala sort la meua d'agafar eixe bixo!!!"


ANDORRA ULTRA TRAIL
Altres companys vam marxar cap al Nord, exactmaent al pais mes proper als nostre, el Pais dels Pirineus Andorra, i es que Andorra is Andorra. Curses exigents, recorreguts impresionants, pedres, pujades, baixades....no hi ha res que puga descriure el Ultra Trail Andorra VallNord, nomes estar en quansevol linia d´eixida ja es de valents, aixi que anims als retirats, Mariam, Ruben i Jose, al altre serà primer es el primer, i d´aço no vivim, d´aço disfrutem no vos oblideu. Els altres companys que si van acabar les seues curses, ens conten les seues experiencies. Enhorabona valents!!!
 
Sonia Mundina: Marato dels Cims. Esta cursa em vaig apuntar en Cris amb la idea de disfrutar d'aquesta zona que ens agrade tant junts...pero per culpa d'una lesio que arrastre al peu cris no em va poder acompanyar... Aixi que cambi de plans...tindre que correr jo per els dos!!despres de patir prou en zumaia arribe a esta cursa amb la idea de disfrutarla...eixida tranquileta,calfan un poquet que fa fresqueta... Fins al km 15 vaig molt trankila,igual masa pero vuy arribar en forçes fins al final...sobre el km 20 fem la pujada mes forta i ai apareixen els primers calambres als quadriceps,arribe com puc al avituallament i menje i prenc sals i a seguir...be una baixa prou pronuncia i llarga i meu agafe en calma perque tinc por de tornar a tindre calambres,a partir del km 30 es prou corredora (bueno hi han alguns repexonets d'estos que t'acaben de trencar les cames) i decidisc donar.ho tot fins al final,els calambres apareixen a ratets pero no els faig cas estíc en forçes i vuy lluitar fins al final!! Arribe a meta en 6h25 i 4a!! Carrera xulisima!! L'any que tornare, tornarem Cris i correrem junts!!!"

Arturo: " Celestrail. Carrera que me fee molta ilusio correr per ser la meua primera carrera de 80km y eixin de nit li tenie un poc de respete a la nit pero va anar tot mol be , inclus la vaig poder disfrutar arrivan a escaldes se va fer de dia quina va ser la meua sorpresa que en el km 60 en van dir que anava el 10 y portaba a dos davan que els veia .Aixina que decidisc apretar un poc mes y anar a per ells ya que em trobe be ,els conseguisc pasar , enfile la ultima puja que si se me fa un poc mes dureta corone dalt y ya si 10km tot cap avall asta meta . Al final entre en meta mol content en 12:59 y 7 posicio"

Salva: "Ultramitic, aventura?, locura?.....No encuentro palabras para describir lo vivido en Ordino, Andorra. Me habían dicho que era dura, brutal, etc , pero no sabía que para comprender el alcance había que hacerla, que manera de sufrir!, mirando el perfil que por cierto no es correcto  creía que una vez pasado el Coll Bou Mort, los más duro ya había pasado, jajajajaja, si estaba por llegar, hasta ahí lo lleve muy bien la bajada del Bony de la Pica despacito y buena letra, ni me entere llegando al primer punto de vida donde me lavo un poco, cambio de ropa, como,  y a seguir, empiezo la ascensión al Coll Bou Mort, unos 1700+, mucha subida pero como las de aquí, lo hago cómodo y sin ningún problema ,  menos mal que la primera parte fui muy reservón pero cometí fallos durante la noche, que pagaría más adelante, como no hidratarme y alimentarme correctamente, una vez corregido, a partir del segundo punto de vida  kilometro 77, donde tenía pensado retirarme puesto que iba deshidratado, aturdido y psicológicamente destrozado  y acabar con el sufrimiento, allí estaban de nuevo mis hijos, mujer y amigo Salvador Gil, que en escasos minutos me hicieron cambiar de opinión dándome su apoyo y ánimos para continuar,  después de unos minutos descansando empieza mi mayor lucha contra mí mismo, todo absolutamente todo el resto de aventura andada, se me hace larguísima y durísima tirando de cabeza, ya me lo dijo Roberto Gil, bueno no me quiero extender mas, agradecer enormemente a mis hijos, mi mujer y a Salvador sin ellos no hubiese terminado. VOLVERÉ!!!!"

10K NOCTURN GRAO CASTELLÓ
Un altra prova del circuit nocturn diputació de curses d´asfalt arribava al calendari, aquesta vegada li tocava el torn al Grao de Castelló, i alli teniem a la nostra asfaltera Sandra, que dissabte la nit a les 22h va donar l´eixida per afrontar els 10K d´asfalt baix la humetat del grao vora platja en ple mes de Juliol. 
Sandra: "10K Nocturn El Grao....contenta en el resultat 43'10, 1clas VetA, a estes altures de temporada, la nit i l'humetat no puc demanar mes...el meu objectiu d´aquesta primera part del any ere vore el 43' i fins i tot he vist el 42'. Aixi q ara a descansar i agafar força q en la segona part del any ve lo bo."


No hay comentarios:

Publicar un comentario