C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 8 de julio de 2016

COMPETICIONS 9-10 JULIOL


VII VERTICAL CABANERA
Seguint en el circuit de Curses Verticals de Copa Espanya, el nostre amic Miguel Angel Duplas es desplaçarà fins Cabdella, Lleida per disfrutar el diumenge 10 de Juliol el VII Vertical Cabanera, 5,200 Km i 1.463 metres de desnivell positiu. A bufar fort Migue!!!

XVIII MARXA EL BARTOLO
La tradicional marxa al Bartolo que es celebrà tots els estius arriba a la seua majoria de edat, diumenge 10 i es que en ple mes de Juliol i en el paratge natural del nostre desert de les Palmes, en la eixida i arribada vora mar, aquesta cursa es caracteristica per als corredos en 23.4km i 1054m+. Alli tindrem als nostres companys Patry i  Jose Martinez, disfruteu molt de les vistes companys!!!


10K ALBINEGRE

Per primera vegada, es celebra a la capital de la nostra provincia, Castelló, el 10K i 5K albinegre, en el bum que hi ha ara de curses i de futbol, aquest dos esports s´havie de juntar algun dia, i aquest diumenge a les 8 del mati desde Castalia es donarà l´eixida a les dos proves on els corredors que arriben a meta, xafaran la gespa del camp de futbol, ocasio que la nostra femina Sandra no vol pedres, aixi que en el 10K alli la tindrem.


TRIATHLON FULL-IROMAN VITORIA
El nostre super company Vicent Calvo, aquest diumenge 10 de Juliol s´atreveix a competir en el Iroman de Vitoria, una modalitat unica, dura i que segur que al nostre company no el deixarà indiferent. Aquesta es la descripcio del Iroman de Vitoria.
"1. Natación. 3.800 m con salida y llegada en el Pantano de Landa y sobre un recorrido al que se le da 2 vueltas.
2. Ciclismo. 180km.
3. Carrera a pie. 42km con inicio en la C/ Fueros , donde se iniciarán las 4 vueltas de 10,5km con final en la Plaza España."
Aixi que Don Vicent, ja pots apretar les dents per disfrutar tu i fer-nos disfrutar als demes aquest diumenge.
Molta Sort Vicent!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario