C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 24 de junio de 2016

COMPETICIONS ULTIM CAP DE SETMANA DE JUNY


TARUGO TRAIL
Els nostres amics de Costur per tercer any organitzen la Tarugo Trail, cursa de 19km amb 70% senda, 25% pista i 5% asfalt, Dissabte a les 8a.m. del mati donaran l´eixida aquesta bonica cursa, on tindrem representants lluint i suant eixa camiseta. Una cosa, abans de marxar de Costur pregunteu perque es diu Tarugo, una bona historia os espera. Els nostres companys sera:


-Ruben Marc
-Vicent Peris
-David Galera
-Santi Saborit

 
CURSA DELS BIBERONS
Seguint en el circuit de Curses de Muntanya de Terres del Ebre, arriba el dissabte 25 de Juny a les 20h, La cursa dels Biberons, cursa seminocturna de aproximadament 22 km sobre camins, senders, barrancs, corriols i carrers. Alli tindrem al nostre amic Joan dispot a disfrutar del recorregut en la seva totalitat pel terme municipal del Pinell de Brai, a la comarca de la Terra Alta.



10K BENICASSIM
Després de diversos canvis de data, el dissabte 25 de Juny a les 19h de la vesprada, donara l´eixida la 6ºprova puntuable el en Circuit diputacio de curses d´asfalt. El 10K de Benicassim arriba i alli tindrem a las nostre company Ruben Lucas i a la nostra femina Sandra. Sort als dos!!!
LAVAREDO ULTRATRAIL
Seguint el en Ultra trail World Tour, arriba el Ultra Trail de Lavaredo. Divendres 24 a les 23h de la nit donaran l´eixida a la cursa que transcendeix per les muntanyes de Dolomitas en 119km i 5850m de desnivell, en un temps màxim de 30h. Alli tindrem als nostres companys Rober i Paquito, que aquest any tenen com a repte aconseguir ser finisher del circuit. Molta sort companys, disfruteu de l´experiència!!!

 
CURSA DE BENASSAL
Diumenge a les 7.30a.m. arribe la 4º prova puntuable a la lliga nord de curses de muntanya a la nostra província. Aquest cap de setmana li toca el torn a Benassal, que celebra XVIII edició, cursa ja consolidada i de molt bon recorregut d´uns 20.650km. Alli tindrem a les nostres fémines Patry i Belén. Sort xiques!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario