C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 2 de junio de 2016

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA JUNY

VOLTA AL VALL D´ALBA
Aquest any els amics de Vall d´Alba, han preparat un recorregut alternatiu al habitual, un recorregut XL de 25km amb 890m+, dissabte 4 de Juny, es donaran cita els dos recorreguts, el habitual de 12km a les 9 del mati i el XL de 25km un hora abans a les 8 del mati. En aquest nou recorregut tindrem a la nostra femina Patry i als nostres companys Santi i David Galera, disposats a lluitar per una bona puntuació i seguir amb la lliga nord. Sort companys!!!

GEGANT DE PEDRA
Aquest any també tenim a la germana menuda de la gegant de pedra, la Gegant de Pedra Small, cursa de 100km amb 3500m+ amb l´eixida en l´Alcora i arrivada a PuertoMingalvo. La Small no es mitja gegant de pedra, recorregut exigent, es dura, molt dura...la marató mes dura d´Espanya. L´eixida tindra lloc en l´Alcora a les 6.30 a.m i tindran 8h30m per poder creuar eixa linea de meta. Alli tindrem a la nostra femina Belén, disposta a disfrutar d´aquesta modalitat. Molta sort Belén!!!

SKYRACE VALLIBIERNA
La Skyrace Vallibierna reunirà el diumenge 5 de Juny a Vilaller i Montanuy als millors corredors nacionals de Skyrunning en una carrera de pura alta muntanya. Un recorregut trepidant de 34 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu en altura i en un paratge únic. Alli tindrem al nostre company Arturo, estem segur que disfrutarà al màxim. Sort Arturo!!!



ELS BASTIONS
ELS BASTIONS es una travessia circular amb sortida i arribada a Ribes de Freser que recórrer els pobles i cims més importants de la Vall de Ribes. Hi ha diverses distancies, dissabte 4 de Juny ttindran eixida les diverses modalitats, i alli tindrem als nostres companys, com sempre el primer es disfutar. Sort a tots!!!
Marathon 50km
Cursa de 52Km i 2.880m de desnivell positiu i 2.880m de desnivell negatiu que amb sortida i arribada a Ribes de Freser permet coronar practicamente un dels bastions més emblemàtics de la Vall de Ribes, el Torreneules, i el seu veí, el Balandrau. Tindrem a la linea d´eixida a Roberto i a Joan.
 Trail 65km
Cursa de 67Km i 4.250m de desnivell positiu i 4.250m de desnivell negatiu que amb sortida i arribada a Ribes de Freser permet coronar els bastions més alts de la Vall de Ribes, el Puigmal, Finestrelles, Eina, Noufonts, Noucreus i Balandrau. Alli tindrem al nostre Miguel Angel Martinez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario