C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 10 de junio de 2016

COMPETICIONS 11-12 JUNY

MARATO DEL PENYAGOLOSA-XODOS

Dissabte 11 de Juny a les 8 del mati, el nostre volgut Penyagolosa, concretament la localitat de Xodos es vestirà de gala, 6 dels nostre membres aniran a disfrutar dels camins i sendes, de les muntanyes que a tots de nosaltres ens agraden tant. 42.8Km en 2087m+, de disfrutar, de passar un bon mati i de encontrar sensacions i amics que compartim aquesta afició.  Els nostres valents seràn:
- Sonia Escuriola
- David Mundina
- Vicent Peris
- Santi Saborit
- Paco Saez
- Jose Saez

MARATO ALPINO MADRILEÑO


El Club Tierra trágame, amb la Col·laboració de l'Ajuntament de Cercedilla, organitza al XX Marató Alpino Madrileño - Campionat d'Espanya per Muntanya FEDME. Tindrà lloc el diumenge 12 juny 2016 amb la Sortida a les 08:30 hores de la plaça de bous de Cercedilla ( Madrid ) , i amb 46km i mes de 5000m de desnivell acumulat, serà Campionat d'Espanya de Curses per Muntanya FEDME. Les nostres fèmines Sonia Mundina i Belén Agut, sel·leccionades per la sel·leccio valenciana, ens representaràn junt amb els altres corredors valencians, i no tenim cap dubte que les nostres xiques sabràm lluir eixos colors com elles saben, disfrutant de l´experiència i aprenent de tots els grans corredors. També tindrem per terres madrilenyes al nostre company Cristian Andreu, i és que com diu un refrany valencià, on va la corda va el poal, Sort als tres!!!


COPA ESPAÑA KM VERTICAL CERCEDILLA

En la segona prova de Copa Espanya de Curses Verticals, aquesta vegada a Cercedilla, tindrem al nostre company Miguel Angel Duplas, disposat a patir en 8km i 800m+, cursa agònica on mai veus la fi, encara que una vegada dalt la satisfacció és màxima.



CTO. ESPAÑA TRIATLO M.D. VALENCIA

València viu aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de Triatló de Mitja Distància, 1900-90-21 amb uns circuits espectaculars recuperant l'enclavament que va vore nàixer al Triatló de València, a la Platja de les Sorres - La Malvarrosa, amb un divertit circuit ciclista que s'endinsa en el Sierra Calderona i una preciosa carrera a peu per les platja de València de les Sorres, La Malvarrosa i La Patacona, a més del port de València. Alli tindrem al nostre Vicent Calvo, disposat a difrutar d´aquesta displicina i aquesta experiencia. Sort Vicent!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario