C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 20 de febrero de 2015

VI 10K H2O (II)

I per finalitzar les cròniques de les curses del passat cap de setmana, ens queda, en la modalitat d'asfalt el 10K que es va realitzar en la ciutat de Castelló el passat diumenge.

Dos dels nostres corredors van ser baixa a última hora per motius de salud, així, Salva Ballester i Marcos Sorribes no van poder estar en la línia d'eixida en aquesta cursa. Ànims i a recuperar!!

Per una banda, la representació femenina del GR-33 estava formada en aquesta ocasió per Sandra Cervera, que no va tindre un dels millors dies, però com sempre ahí va estar lluitant contra tot.

"Quan el cap no va, les cames no responden... i si a part et passes 10K tossint i mocan-te el resultat no és l'esperat. Encara així, contenta per ser sub-45".
Sandra va finalitzar els 10K amb un temps de 44'58", i aconseguint una 6a posició en categoria senior.

L'altra de les nostres fèmines, Lola Peñarrocha, amb un temps de 39'36" aconseguia una tercera posició absoluta i 2a veterana.
Per un altre costat, els nostres tres corredors van ser Miguel Ángel Martínez, que amb un temps de 35'22" aconseguia una gran 19ª posició absoluta i 5è classificat en categoria sènior.
Ivan Fabregat, també va participar en aquest 10K:

"La setmana que ve correré la marató d'Espadà, la primera marató que faré, i com estic verd com una ceba i tinc menos cervell que un juvenil, no havia fet cap rodada llarga en tot l'hivern. Solució: dissabte rodaeta de 30k per muntanya, pujant Raca i diumenge 10K H2O".
Ivan amb el cap de setmana tan intens que es va organitzar aconsegueix completar els 10K amb un temps de 37'16".

I finalment, el nostre veterà, Jero Martínez continua amb les competicions, i posant el motor a punt.
"Ací estem en el segon 10K de l'any, amb molt poca velocitat i sensacions de no estar a punt. Circuit amb molt girs i canvis de carrer. Molt de públic animant en gran part del recorregut. A poc a poc ho posarem tot al lloc".

Jero aconsegueix finalitzar el 10K amb un temps de 38'21".