C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 19 de noviembre de 2014

31ª MITJA MARATÓ DE CASTELLÓ

El passat 7 de novembre, també vam tindre representació dels nostres corredors en la 31ª edició de la Mitja Marató de Castelló, organitzada per la Unió Atlètica Castellonense.

En aquest cas van ser Sonia Mundina, David Mundina i Silvia Sos, els que s'enfrontaven als pocs més de 21 kilòmetres d'asfalt amb recorregut nou pels carrers de la ciutat de Castelló.

David va fer una gran cursa, aconseguint fer marca personal, i classificar-se en una impressionant 12ª posició, quedant 4t en la categoría de senior. Creuava l'arc de meta amb un temps de 1h 15' 39" fent una cursa amb un ritme mig de 3'35"!!! Una vegada més el nostre amic ens demostra la capacitat de sofriment, de força i lluita que té per aconseguir el que es propose i que malgrat les circumstàncies mai s'han de baixar els braços!! Molt gran David!!
La nostra corredora Sonia Mundina s'estrenava en una mitja marató d'asfalt. I molt contenta que va estar amb el resultat obtés, ja que aconseguia entrar en meta en 1h 34' 59" i classificar-se com a 2a senior i pujar al podium en el seu debut asfalter!!
Per altra banda, Silvia afrontava la cursa sense cap objectiu de marca, ni posició, ja que per diferents causes, no havia pogut assimilar ni realitzar amb normalitat l'entrenament específic per a aquesta cursa. Eixint per sensacions i anant sumant quilómetre tras quilómetre va aconseguir una tercera plaça absoluta, amb un temps de 1h 31' 25".