C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 4 de febrero de 2014

XIV MARXA DE MUNTANYA DE SANT SEBASTIA -LA VILAVELLA- (II)

Més de 1.100 corredors es donaven cita a la Marxa de S.Sebastià, en Vilavella, i entre ells, com ja avançàvem, Silvia, Miguel, Jero, Carlos i J.M.Carrero per part del nostre club.

La carrera comptava amb la presència del campioníssim Raul Garcia. Tot un gust veure corredors d'aquesta talla per les nostres muntanyes, i sobre tot, un gust trobar-se amb una persona tan propera, humil...
La carrera eixia escopetada, no podia ser menys en Vilavella. El local John Rogla li llançava un bonic pols a Raul en aquests primers quilòmetres. El nostre company Miguel A. Duplas, es mantenia darrere d'ells, veient els bous des de la barrera, però com sempre, donant la cara i aconseguint un tercer lloc final. Miguel no va poder baixar el seu temps en Vilavella, però possiblement, l'aire i trobar-se durant tota la carrera corrent en solitari, va fer mes difícil tal menester.
Carlos eixia des d'un principi sense tenir les millors sensacions per afrontar una carrera. I encara que anava fent una bon treball, de menys a mes, mancant pocs quilòmetres i fruit d’un fort “flato”, va haver de retirar-se per no seguir amb més sofriment del que portava. Esperem Carlos que et recuperes, i te donem molts ànims.
Jero tornava d'un procés gripal que li havia deixat en el dic sec durant la setmana. Així, feia la carrera com un entrenament, sense forçar més la màquina del que el cos li demanava. Al final, recuperant sensacions que era el que interessava.
Jose M. Carrero es marcava la seva pròpia carrera. Gaudint en tot moment del dia, de la gent, del recorregut i arribant a meta amb forces suficients per a la seva propera cita que serà aquesta setmana en la Lliga, la carrera d'Almenara.
Silvia s'havia marcat un clar objectiu la nit abans de la carrera. Ara a l'inici de la temporada, la classificació és el que menys li està preocupant, així, que corre amb altres objectius, que tal vegada li moguen mes. Havia decidit fer tota la carrera en companyia d'Ester Català, anava a fer la cursa per a ella, pensant en cada quilòmetre que la que entraria en meta, en la posició que entrés, seria Ester. El trofeu que li van lliurar, va ser dedicat a la memòria d'Ester i donat a la seva família. Bonic gest una vegada més de la nostra campiona.
Lamentar la baixa d'última hora de la nostra amiga Sonia Mundina, per malaltia, no greu, que li va impedir estar amb els seus companys en la sortida i Laia Cañes, que degut a la lesió que arrossega, no va poder estar en la cursa del seu poble.
Bonica jornada la viscuda en Vilavella, molta gent coneguda, i molts companys del C.M.GR33 animant per la muntanya.

Propera estació.....Cabanes i La Lliga.

CLASSIFICACIÓ
FOTOS VTE.CAMPOS
FOTOS CORRER POR BORRIOL
FACEBOOK GR33 (Gràcies als companys per les fotos)

No hay comentarios:

Publicar un comentario