C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 24 de febrero de 2014

MARATÓ D'ESPADAN

Amb la baixa d'última hora de Miguel A.Martinez per problemes físics, Antonio Machordom i Vicent Peris eren els nostres representants en Espadan.
Antonio realitzava una molt bona carrera, ja que aconseguia rebaixar el seu temps considerablement. Però va acabar la carrera amb unes males sensacions i assaltant-li els dubtes en quant a les carreres d'aquesta distància. Tenim clar que Antonio és capaç i ho serà més àdhuc, de realitzar aquest tipus de carreres sense cap problema.
El nostre amic Vicent Peris, va tenir una participació “especial” en aquesta Marató d’ Espadan, ja que sense ser ni objectiu, ni tenir-ho pensat, ni amb les ganes suficients, el seu amic Juanan Ruiz, li va engalipar en un projecte de HOKA a força d'analítiques…

Sense cap rodatge llarg en les seves cames, i sabedor del que li podia passar, va eixir molt conservador, a ritme d'entrenament. Això ho va poder fer fins a coronar el pic, ja que a partir d'aquí, i vist la quantitat de gent que avançava, les seves cames i coco, anaven emocionant-se…emoció que duraria fins al quilòmetre 35, quan el seu cos es va revetllar contra el.

Seguim fent quilòmetres, preparant una gran temporada…Ànim valents!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario