C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 27 de febrero de 2014

CURSES SEMANA 1/2 DE MARÇ

IV CURSA DE MUNTANYA TALES "SERRA D'ESPADÀ"


La IV Cursa de Muntanya Serra d’Espadà, amb una distància de 21 kms i un desnivell positiu de 899 metres, s'emmarca dins del circuit Terrasfalt.

El GR33 també tindrà representació en aquesta carrera, de moment Diego Marin, que ve de realitzar una bona carrera a Cabanes, té confirmada la seva presència.

L'objectiu de Diego, defensar el seu rànquing enfront dels seus germans, Alex i Cesar.


Molta sort i molts ànims!!!!



TRANSGRANCANARIA




gairebé 3000 corredors es donaran cita en la Transgrancanaria del 2014. Grans noms del panorama mundial estaran presents i entre ells, el GR33.

Prometem explicar-vos l'experiència a la tornada...


en la maleta....moltes ganes de passar-ho bé, que això no xiula en els controls de l'aeroport.




CxM TAVERNES DE LA VALLDIGNA 3ª PROVA LLIGA FEMECV



En Tavernes es decideix la Lliga Autonòmica FEMECV. Si bé en la categoria femenina tenim la sort en el club d'haver gaudit els campionats de Silvia i podi de Lola en alguna carrera, en la categoria absoluta masculina, no havíem tingut la sort d'aconseguir cap victòria, encara que si teníem algun podi del nostre promesa Ruben Marc i molt menys, tindre la sort d'arribar amb opcions de poder optar al campionat.

Així doncs, amb aquesta il·lusió i la d'anar sumant vivències al club, ens traslladem a Tavernes a celebrar el lloc que aconsegueixi el nostre amic Mario que haurà de lluitar contra grans corredors com Francisco Macia, John, o els de sempre, Emili, Sebikas, el gran Ignaci. i a barallar per la 3 plaça promesa de Rubén si és possible i sobretot, a acabar la lliga tal com la comencem, amb molta il·lusió i bon ambient en el club.

I una dels categories que mes il·lusió ens fa, perquè tots lluitem i participem en ella, és la d'equips. De moment una tercera posició que ens sap a glòria!!! Animo nois a intentar defensar aquesta posició!!!

Allí es desplaçaran com a cap d'operacions Vicent Peris al que acompanyarà el capi Miguel A.Duplas, Jose Mª Carrero, Mario, Ruben Marc i la nostra noia Laia Cañes que aprofitarà la lliga per anar agafant la forma després de la lesió

21,9 quilòmetres, 1295 + seran els jutges d'aquesta lliga que presenta aquest emocionant final.

Classificacions:

No hay comentarios:

Publicar un comentario