C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 31 de enero de 2018

RESULTATS CAP DE SETMANA 28 GENER

CREVILLENTE

El  C.A. Marathon Crevillente, va organitzar Diumenge 28 de Gener a les 9 del mati la 1ª prova del Campionat de Lliga de Curses per Muntanya Autonòmic Femecv 2018. Els dos recorreguts van donar eixida al mateix temps, la cursa absoluta de 20.5km amb 1300m+ i la cursa per categories inferiors de 10.5km en 780m+. Fins alli es van desplaçar els nostres companys, que ni el oratge ni res del món va impedir que superararen satisfactoriament l´objectiu. Enhorabona companys!!!
 
- Sonia Mundina: "1a prova lliga Femecv Crevillent. Cursa divertida amb un poquet de tot, aigua, granis, fang...pero molt xula!!Disfrutant molt fins als últims kms que uns problemetes em fan baixar ritme i pedre alguna posició...però en general molt contenta!! Al final 2h31 i 6a classificada!!! Bon finde amb els compis del GR33!! Ara a seguir lluitant per la próxima!!!"

- Silvia: " 1a prova Lliga Femecv Crevillent. Tras anys sense competir en esta lliga i motivada de nou decidim participar i a poc a poc posar la maquina a prova. Amb el temps m’he fet mes temerosa o de secà i els dic als meus companys que si plou com ho va fer per la nit a l’hora de l’eixida, quasi que no eixire... però Cristian que és tot un home del temps va dir que plouria al km1... i aixi va ser... Molta aigua, granis i aire que van fer la cursa algo mes dura del q era, pero una vegada en marxa ja ni importava. Encara aixi cursa molt bonica, pujades exigents pero entretingudes i baixades i plans que donaven per a correr molt. Contenta amb la meua cursa i molt ben guiada per Alberto que va saber traure’m la carbonilla on tocava i alçar el peu en algun punt. Un 13e lloc absolut i 6a veterana... amb molt bones corredores les que portava davant. I el temps...2:42 amb una diferencia no massa gran per al tipus de competicio i nivell, aixi que més que contenta"
- Maria: "1a prova lliga Femecv Crevillent. Eixida i cursa fresqueta i divertida a l'hora que dura. Pujant en dolor al soleo i baixant patint per el fanc, menos mal que el aguador Vic em va ajudar en els moments critics jeje. Contenta amb el resultat 2h50' 19 classificada!!! Finde bonic en els companys de club. Ara a per la Vall"
 
- Alberto:"1a de la Lliga.Viatge amb moltes rises, i on es va comprovar el gran manejo del gps que tenim. Cris empenyat en arribar al final del cami...fins la cadena. Enhorabona als carrerons de les xiques!!  al mes jovenet Joan que va eixir davant dels mes majors!! I es va perdre...este es dels nostres!!! I sobretot resaltar la cursa de Silvia. Sobretot que despres d’haver-ho conseguit tot a la lliga, i sabent on està en estos moments....ha vullgut donar la cara. Particularment vaig disfrutar molt. M’agrada correr en aigua, boira, llamps...ara a per la segon!!!!"

- Joan Molina: "1a PROVA LLIGA FEMECV - CREVILLENT. Entre fang, aigua i granís vaig xalar com mai. Recorregut molt molt bonic, prou tècnic i unes baixades... per a matar-se, però xulisimes! Cursa amb sabor agredolç, ja que per una mala senyalització al final del recorregut, va caure 1Km de més... I la segona posició, la qual anava des del principi, també va caure...
Al final, 3r junior amb un temps d' 1h04' i molt content de la carrera que he fet. Gràcies als companys del GR33 per l'experiència que hem passat, i sobretot, donar les gràcies a David Mundina per confiar amb mi durant aquesta temporada...que només acava de començar!!!"


llistat inscrits

VILAVELLA

La XVII MARXA DE SAN SEBASTIÀ, prova esportiva que dona inici al Circuit Diputació de Curses per Muntanya, es va celebrar diumenge 29 de gener de 2018, a les 9.00 hores. Segueix en el nou recorregut del any passat amb la distància aproximada és de 16,200 km i l'altura de 599 m

David Galera: "Vuelvo a una de las clásicas de la provincia marca San sebastia de La Vilavella con muchas ganas de disfrutar como siempre. La verdad que han acertado con el nuevo recorrido. Mañana con frío y un poco de lluvia. Pero tampoco fue un impedimiento para darlo todo otra vez al final 27 de la general y muy buenas sensaciones."

  llistat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario