C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 13 de mayo de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 14-15 MAIG

Un altra setmana on els nostres corredors competeixen, avant companys i disfruteu!!!

MARATÓ DEL BUSCARRÓ-BARXETA
La “Marató del Buscarró-Barxeta” és una cursa a peu per muntanya de 46km amb 2.350 metres de desnivell positiu que consisteix a fer una volta circular al massís del Buscarró de la serra de Barxeta passant pels termes municipals de Genovés, Quatretonda, Benigànim, Pinet i Simat de la Valldigna. Per a la realització de la prova els corredors disposaran d’un temps màxim de 10h. Aquesta prova formarà part de la II Challenge Trail Marathon, circuit de tres maratons de muntanya a celebrar d’abril a juny de 2016 a la Comunitat Valenciana. Allí tindrem a la nostra femina Belén. Molta sort!!!
PUJADA LA MONTI 
El Club Atletisme Onda organitza la XIII PUJADA AL MONTI, que es celebrarà el diumenge 15 maig 2016 a partir de la 08.00 hores . El seu recorregut serà de 17.700 m amb un desnivell acumulat de 843m i transcorrerà en la seva major part per un circuit de camins i pistes forestals i la resta per traçat urbà. La sortida i la meta estaran situades a la Pista d'Atletisme l´Olímpic ". Allí tindrem als nostres Miguel Ángel Duplas i José Martínez. Sort als dos !!!
ROGAINE EL BOIXAR 45 BALIZAS
El Rogaine és una modalitat esportiva de les carreres d'orientació en la qual els participants en equip han de despalzarse a peu, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en ordre lliure. És per tant una prova d'estratègia, orientació, resistència física i treball en equip.
Dissabte 14 maig  desde les 11.00 h a les 17.00 h, els nostres companys Rober, Joan i Arturo han format equip per disputar aquesta prova diferent al habitual en el nostre club. La questió és disfrutar i passar un dia divertit. Sort companys i atents en l´orientació!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario