C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 6 de julio de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 7- JULIOL

Aquest cap de setmana marxem a Andorra cita marcada com cada any en roig per algun dels nostres corredors. Andorra, és un terreny de joc excepcional per als amants de la natura, de la muntanya i doncs  del trail. L'Andorra Ultra Trail Vallnord ofereix la possibilitat d'admirar Andorra des dels seus cims més alts. Recorrereu el Parc natural comunal valls del Comapedrosa i el de la vall de Sorteny, passareu per la vall del Madriu Perafita Claror, declarada patrimoni mundial de la Unesco. Us esperen cinc proves, unes curses per a tots els gustos que us faran (re)descobrir el país dels Pirineus, la terra dels prínceps. Els nostres companys ahn triat la cursa diferents curses per poder disfrutar d'aquest privilegiat entorn. Molta sort a tots!!!
 
CELESTRAIL
83 km amb 5.000 m de desnivell positiu i 5.000 m de desnivell negatiu. Sortida del centre del poble d'Ordino el divendres a mitja nit per arribar al centre del poble d'Ordino. Alli tindrem a :
 
- Claudio
- Juanma
- Dani

MARATO DELS CIMS
42,5 km amb 3.000 m de desnivell positiu i de desnivell negatiu. Sortida del centre del poble d'Ordino el dissabte al matí per arribar al centre del poble d'Ordino. També tindrem al nostre company:

- Alberto

LListat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario